نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در خانه ملت
نشست بینالمللی کشورهای عضو جاده ابریشم را بهترین فرصت برای پایان مظلومیت ۴۰ ساله همدان دانست.
امیر خجسته در گفتوگو با #همدانآنلاین بابیان اینکه ۱۸۰۰ آثارگردشگری استان همدان بهدلیل تعلل مسئولان مربوطه در ثبت ملی و جهانی با مظلومیت ۴۰ ساله مواجه است، مطرح کرد: همایش جاده ابریشم موقعیتی برای همدان است تا بتوانیم ظرفیتهای گردشگری استان را به خاورمیانه و سایر نقاط جهان معرفی کنیم؛ اهمیت این همایش بهاندازهای است که باید چندین برابر هزینه برگزاری مراسم، از آن بهرهوری و فایده بهدست آوریم.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تعلل و عدم اقدامات عملی مسئولین گردشگری استان را مهمترین عامل برای عدم ثبت جهانی و ملی آثار باستانی استان خواند و افزود: ثبت جهانی تپه هگمتانه ازجمله مواردی است که نشان از تعلل مسئولین مربوطه دارد چراکه وزیر گردشگری نامه مربوطه را تنظیم و ارسال کرده اما مدیران مربوطه هنوز اقداماتی را انجام ندادهاند.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی حضور مدیرکل یونسکو در همایش بینالمللی جاده ابریشم را بهترین فرصت برای پیگیری ثبت جهانی آثار مهمی همانند تپه هگمتانه و غارعلیصدر دانست و عنوان کرد: حضور مدیرکل یونسکو شتابی بسیار اثرگذار را در رسیدن به اهداف گردشگری استان شکل میدهد؛ لازم به ذکر است که این شتاب در صورت همت و اقدامات مسئولان مربوطه قابل تحقق است.
خجسته با بیان اینکه علیرغم اقدامات خوب در حوزه برگزاری همایش بینالمللی همدان ۲۰۱۸، بهرهوری به نحو مطلوبی صورت نپذیرفت، گفت: نتیجه حاصل از خروجی نشست کشورهای آسیایی درسال گذشته مطلوب نبوده و بهشکل کاملی از ظرفیتهای این همایش استفاده نشد.
وی با تاکید براینکه همدان باید به عنوان بورس بینالمللی گردشگری شناخته شود، اظهار کرد: همدان باید به همت مسئولین از مظلومیت ۴۰ ساله خود خارج شده و در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.
نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در خانه ملت با اشاره به اینکه رونق گردشگری عاملی بر ایجاد اقتصاد پایدار میشود، تصریح کرد: با ایجاد رونق گردشگری در استان بدون شک شاهد افزایش آمار اشتغال، شکل گیری اشتغال پایدار و در نهایت رونق اقتصادی خواهیم بود.
عضو فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی از رضایت وزیرامور خارجه برای انتقال قسمتی از وزارت خانه که اقدامات غرب کشور را شامل میشود، به استان همدان خبرداد و گفت: طبق صحبتهای صورت گرفته، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، تنها منتظر معرفی مکانی مشخص ازسوی مسئولان استان برای انتقال این بخش از وزارتخانه است.
خجسته ضمن ابراز نگرانی از تعلل مسئولین در معرفی مکان مربوطه، گفت: گذشت زمان و بیتوجهی باعث فراموشی این مسئله شده و تمامی مذاکرات صورت گرفته همانند انتقال دفتر راهآهن غرب کشور به همدان بی نتیجه میشود.
عضو کمیسیون اصل نود اضافه کرد: استانداری و شهرداری هرچه زودتر مکان مناسبی را برای انتقال وزارت خازجه به استان را مشخص و معرفی کنند تا پیگیریها فراموش و ازبین نرود.
وی ادامه داد: انتقال دفتر یونسکو به استان نیز ازدیگر برنامههای مهم بوده که تنها همت مسئولین را میطلبد.