اجتماعیسلامت و پزشکی

استفاده از یک سرسوزن برای بیماران شایعه‌ای بیش نیست

مدیر مرکز آموزشی، درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان استفاده پرسنل بیمارستان از یک سرسوزن برای ۴ بیمار را شایعه اعلام کرد و گفت: این خبر شایعه‌ای بیش نیست و من با صراحت آن را تکذیب می‌کنم.

حمید کیانی فتوت در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین با اشاره به این خبر منتشر شده اظهاد کرد: در تست خون به هیچ وجه از سرنگ استفاده نمی‌شود چرا که دستگاه قندخون نیز جایگزین آن شده است.

وی با بیان اینکه رسالت رسانه، اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق است عنوان کرد: این خبر تنها در یک سایت خبری منتشر شده که می‌توان اقدام آن را ناشیانه و غیرحرفه‌ای تلقی کرد.

کیانی فتوت تصریح کرد: سر سوزن قلم تست قند خون یکبار مصرف بوده و نمی‌توان از آن به صورت متعدد استفاده کرد.

رئیس مرکز درمانی بعثت مطرح کرد: هنگامی که از لنست برای ایجاد سوراخ در نوک انگشت استفاده می‌شود چند قطره خون بیرون آمده و سوزن قلم آغشته به خون می‌شود و به همین علت استفاده از آنها یکبار مصرف است.

کیانی با تاکید براینکه هزینه تامین سوزن‌ بسیار کم و ناچیز است افزود: این وسیله با هزینه کم تامین می‌شود و نیازی به استفاده چند باره از آن نیست.

وی با بیان اینکه بیمارستان بعثت، بزرگترین بیمارستان معین غرب کشور است توضیح داد: هر خبر یا انتقاد حتی اگر شایعه باشد، توسط تیم کارشناسی موضوع بررسی می‌شود گرچه که تا الان مدارک و شواهدی مبنی بر این موضوع به دست نیامده است.

مدیر مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان بعثت در پایان گفت: یکی از ضرورت‌ای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی دقیق و شفاف در حوزه درمان و بهداشت، برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای آشناشدن جامعه خبرنگاری با مسائل پزشکان است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن