اجتماعی

رسانه‌ها نقد کنند نه تخریب

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان  با بیان اینکه اگر انتقاد رسانه به جا و در راستای تخریب نباشد، می‌تواند راهکار درست و مناسب را به مسئولان نشان دهد گفت: انتقاد به جای رسانه‌ها می‌تواند تلنگری برای مسئولان باشد.

حمیدبادامی نجات، یک شنبه 25 آذر با حضور در پایگاه خبری همدان‌آنلاین اظهار کرد: وظیفه شورا شناسایی کمبودها و نارسایی در حوزه‌های مختلف آموزشی، بهداشتی، اقتصادی و فرهنگی است.

وی با تأکید بر اینکه ارتباط مسئولان و شورای شهر باید با رسانه نزدیک‌تر شود توضیح داد: پایگاه خبری همدان‌آنلاین با یک تیم حرفه‌ای و روش کار و فعالیت آنها کاملا قابل تحسین و امیدبخش است چرا که هر یک از انتقادهای رسانه می‌تواند مسئولی را از خواب غفلت بیدار کند.

بادامی‌نجات با اشاره به اینکه شهردار در حیطه وظایف خود عملکرد خوبی دارد عنوان کرد: من از شهردار حمایت می‌کنم چرا که این سازمان هم بر اساس بودجه تعیین شده توسط شورای شهر می‌تواند خدمت رسانی کند.

وی تصریح کرد: اقدامات خوب شهرداری با توجه به بودجه‌ای که در دست دارد قابل تحسین است و اگر در جایی هم نقد بر او وارد باشد کاملا طبیعی بوده و در همه سازمان‌ها همیشه کم و کاستی وجود دارد.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه همیشه در پروژه‌های شهری، ممکن است هدررفت داشته باشیم بیان کرد: اگر چه ممکن است در برخی از پروژه‌های شهری هدررفت داشته باشیم اما هدف این است که آن  ساخت پروژه ایده آل باشد و به بهترین شکل پایان یابد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن