اقتصادی

دستور قلع و قمع صادر شد

دادستان عمومی و انقلاب همدان، از دستور قوه‌ قضاییه مبنی بر ورود دادستان‌ها در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز خبر داد.
حسن خانجانی در گفت‌وگو با همدان‌آنلاین، بیان کرد: بحث ساخت‌ و سازهای غیر مجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها در شورای حفظ حقوق بیت‌المال مطرح و تصمیم به قلع بناها گرفته شد.
وی با تأکید بر اینکه به، بعد از سیلی که در ایام نوروز با آن مواجه شدیم، قوه قضاییه در خصوص ساخت و سازهای واقع در بستر رودخانه‌ها ورود کرد، افزود: نسبت به این قبیل ساخت و سازها باید دادستانی‌ها و شرکت آب منطقه‌ای ورود و اقدامات لازم را انجام دهد.
وی با ذکر اینکه، شرکت آب منطقه‌ای مکلف به بررسی مناطق و اعلام آمار شده است، اظهار کرد: بنا به گزارشات شرکت آب منطقه‌ای اقدام به قلع بنا مذکور خواهیم کرد.
وی با بیان این مطلب که ما به دنبال مجازات نیستیم، توضیح داد: در خصوص بناهایی که در گذشته، در حریم و بستر رودخانه‌‌ها ساخته شده، تنها اقدام به قلع بنا خواهیم کرد و مجازاتی برای آنان در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: بناهای قدیمی ساخته شده در حریم رودخانه‌ها، بستر را اشغال کرده و موجب ضرر به جامعه است به همین منظور باید آنها را از بین برد.
خانجانی با اشاره به ساخت و سازهای جدید نیز اضافه کرد: به سازنده اخطار داده خواهد شد و شرکت آب منطقه‌ای باید از این اقدامات جلوگیری کند.
دادستان عمومی و انقلاب همدان، با اشاره به بناهایی که به تازگی در حال ساخته شدن هستند، اخطار داد: مطابق با ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی مبنی بر تصرف عدوانی، به مجازات یک ماه تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.

۸ بهمن, ۱۳۹۸ ۱۱:۰۸ ق.ظ

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن