بیماران خارجی در راه همدان/ هر بیماران خارجی، یعنی ورود ۳ هزار دلار به شهر

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان از پذیرش قریب به ۱۷۰ بیمار خارجی در شهر همدان خبرداد.
دکتر ویدا سمیعی در گفتوگو با همدانآنلاین، با اشاره به هزینه کم جذب گردشگر سلامت و درآمد بسیار بالای آن برای استان و کشور، بیان کرد: توریسم سلامت را دومین صنعت ارز آور برای کشور شناختهاند چراکه با هزینهای کم، درآمد قابل توجهای حاصل استان میشود؛ براساس آیین نامه وزارت بهداست و درمان، هزینه درمانی در استان برای بیماران بینالمللی ۳ برابر بیشتر از ایرانیان است.
وی اشتغال زایی و رونق هتلداری را ازجمله فواید گسترش جذب توریسم سلامت خواند و افزود: هر بیمار خارجی در همدان حدااقل تا ۳ هزار دلار را به استان آورده و هزینه میکند؛ همین ارز آوری باعث رونق همدان خواهد شد.
سمیعی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سالجاری به اندازه تمام بیماران سال گذشته، توریسم گردشگر پذیرش کردهایم، گفت: باید توجه داشت که استان همدان در مقایسه با استانهای مشهد و فارس بسیار نوپا بوده و تعداد کم پذیرش بیماران بینالمللی امری طبیعی است؛ با تلاشهای بی وقفه و مناسب مسئولان مربوطه اربیل و عراق همدان را به عنوان بیمارستانهای مجهز به بخش بیماران بینالمللی شناخته و از این به بعد شاهد پذیرش بیشتر این دسته از بیماران هستیم.
مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا همدان با بیان اینکه شهر همدان ۶ مرکز مجهز به IPD (بخش بیماران بینالملل) در بیمارستانهای خود دارد، تصریح کرد: بیمارستانهای قلب فرشچیان با ۲ اتاق، بعثت با یک بخش کامل، بوعلی فعلا با دو اتاق، آتیه، کلینیک جراحی افق با اختصاص ۲ طبقه کامل و کلینیک جراحی شفا مراکز مجهز به بیماران بین الملل همدان هستند.
سمیعی با تاکید براینکه تنها بیمارستانهای درجه یک و تازه ساز به این بخش مجهز میشوند، اظهار کرد: تیم IPD همواره متشکل از، ۳ پزشک، ۳ تا ۴ پرستار و کادر اتاق عملی است که علاوه بر مجرب و متبحر بودن به یکی از زبانهای انگلیسی، کردی، ترکی و عربی تسلط کامل داشته باشند.
وی ادامه داد: تاکنون داندان پزشکی، چشم پزشکی، زیبایی، گوش و حلق و بینی و ارتوپدی از بیشترین مراجعات بیماران بینالمللی را به خود اختصاص داده است.
۱۶ بهمن, ۱۳۹۸ ۱۰:۴۳ ق.ظ