ضبط دام بدون پلاک

معاون بهبود تولیدات دامی استان ، باتوجه به ابلاغیه وزارت جهادکشاورزی، هرگونه پرورش،نگهداری،خرید و فروش،حمل و جابه جایی دام زنده تنها با پلاک استاندارد،ممکن دانست.
محمد نظرپور در گفتوگو با پایگاه خبری همدان آنلاین، بیان کرد: طرح ملی هویت دام، در راستای اجرای قانون نظام جامع دام و مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تصویب نامه سال ۹۵ هیئت وزیران اجرایی شده است.
وی با ذکر اینکه، کلیه دامها هویت و گوشت آنها شماره گذاری میشود، ادامه داد: باید اطلاعات دام به همراه شماره پلاک آن در سامانه هویت دام ثبت شود.
وی با اشاره به اینکه، پلاک دامها شمارهای ۱۵ رقمی است، عنوان کرد: اگر دامی پلاک نداشته و در سامانه ثبت نشده باشد، به منزله قاچاق بوده و در صورت مشاهده دام ضبط خواهد شد.
وی با بیان اینکه، از ابتدای سال، اطلاع رسانی در این خصوص صورت گرفته، توضیح داد: برای پلاک گذاری از زمان ابلاغی برای دام سبک شش ماه و برای دام سنگین تا پایان سال زمان دارند.
نظرپور در خصوص نحوه پلاک گذاری، اعلام کرد: این کار توسط بخش خصوصی، اتحادیه دامداران در سطح استان، تعاونیهای گوسفندان و عشایر، اتحادیه صنعت دامپروری، صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دامپزشکی انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه، دامداران باید در اسرع وقت نسبت به پلاک گذاری اقدام کنند، گفت: این کاری اجباری و دستور قانونگذار بوده و عدم انجام آن باعث مشکل برای دامدار خواهد شد.
وی با بیان اینکه هزینه پلاک گذاری برای دام سبک ۴ هزار و برای دام سنگین ۸ هزار تومان است، افزود: دامدار باید با یکی از مراجع گفته شده هماهنگ کرده تا مأمور پلاک کوب به محل رفته و دامها را پلاک کوبی کند.
۱۶ بهمن, ۱۳۹۸ ۱۰:۳۴ ق.ظ