اعلام محدودیتهای ترافیکی 22 بهمن

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن، از اعمال محدودیتهای ترافیکی تا پایان مراسم خبر داد.
سرهنگ علی فکری در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین با اعلام این خبر اظهار کرد: فردا با شروع راهپیمایی 22 بهمن از ساعت 8 صبح تمام مسیرهای منتهی به امامزاده عبدالله تا پایان مراسم مسدود خواهد شد.
وی ادامه داد: مسیرهای منتهی به امامزاده عبدالله مانند خیابان باباطاهر و عین القضات مسدود و خیابانها و کوچههای فرعی پاسداران جایگزین آن خواهد شد.
سرهنگ علی فکری بیان کرد: همچنین بلوار شهیدآیت الله مدنی به آرامگاه، تقاطع و خیابان خواجه رشید، تمام خیابانهای منتهی به میدان امام خمینی (ره) نیز مسدود خواهد بود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان در پایان با بیان اینکه فردا عبور موتورسیکلت از پیاده راه بوعلی ممنوع است عنوان کرد: در صورت عبور هر نوع خودرو و وسیله نقیله از خیابانهای مسدود شده با برخورد پلیس مواجه خواهند شد.
۲۱ بهمن, ۱۳۹۸ ۱۱:۵۹ ق.ظ