خلف وعده سرمایهگذاران ندیمی

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان، از عدم پیگیری سرمایهگذاران هتل ندیمی خبر داد.
حسین قرهباغی در گفتوگو با پایگاه خبری #همدان_آنلاین، بیان کرد: در خصوص موضوعات و مشکلاتی که از این هتل به شورا مربوط میشد، طی برگزاری چندین جلسه در صحن شورا و کمیسیون گردشگری اقدام به رفع آنها کردیم.
وی با اشاره به اینکه، از اسفند ماه سال گذشته تا تیر ماه سال جاری، در خصوص این هتل جلسات متعددی برگزار شده است، عنوان کرد: مشکلاتی قبیل جانمایی، اصلاح نقشه و تعداد صندلیها از جانب شهرداری بود که با تصمیم شورا و عزم شهرداری حل شد.
وی با ذکر اینکه، فرمانداری در راستای رفع موانع هتل ندیمی ورود کرده است، گفت: با پیگیریهای فرمانداری وراث و سرمایهگذاران حاضر به انجام و ساخت پروژه شدند.
قرهباغی با بیان اینکه، یک سال از تصمیم سرمایهگذاران گذشته و هنوز اقدامی انجام ندادهاند، افزود: در گذشته سرمایهگذاران مدعی، کوتاهی مدیریت شهری در حل مشکلات بودند در حالی که پس از رفع، خودشان پای کار نیامدند.
وی با اشاره به اینکه، میزان تصرف فضای سبز نیز از سری مشکلات شهرداری در این خصوص بوده است، عنوان کرد: این پروژه تاکنون شروع نشده و منتظر حضور سرمایهگذار است.
۲۷ بهمن, ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ب.ظ