واژگونی نفتکشها خسارت جانی در پی نداشت

مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان، از واژگونی دو دستگاه نفتکش حاوی بنزین یورو۴ که از مبدا انبار نفت اراک بارگیری کرده بودند در محور ملایر – نهاوند خبر داد.
امین روستایی در گفتوگو با پایگاه خبری #همدان_آنلاین، بیان کرد: به دلیل لغرندگی جاده و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه، در فاصله زمانی کم، نفتکشها یکی پس از دیگری در میان بارش برف و کولاک شدید واژگون شدند.
وی با اشاره به اینکه، این اتفاق در هفته سوم بهمنماه رخ داده است، گفت: با اطلاع یابی از حادثه برای دو دستگاه نفتکش تیمهایی از خدمات مهندسی، hse و حمل و نقل منطقه بلافاصله در محل حاضر شده و عملیات هماهنگی تثبیت کامیون در موضع امن را آغاز و سپس فرآورده مخزن نفتکش واژگون شده را توسط دستگاه پمپ ضد انفجار (که پیشتر توسط کارکنان واحد خدمات مهندسی منطقه همدان مونتاژ شده بود) به مخزن نفتکش اعزامی انتقال دادند.
روستایی با ذکر اینکه، کمک به نفتکش های حادثه دیده در محورهای استان از تعهدات این منطقه در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت بوده، گفت: اقدام سریع در این مواقع، مانع از بروز خسارت جانی و تبعات زیست محیطی می شود.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی در پی نداشته و جمع آوری عمده فرآورده خارج شده از مخازن نفتکش ها با ایمن سازی شرایط با موفقیت انجام شد.