اقتصادی

گرانی خودرو دلیل ندارد

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو همدان، افزایش قیمت خودروهای داخلی را بدون هیچ علت مشخصی عنوان کرد.

اکبر دیزجیان در گفت‌وگو با پایگاه خبری #همدان‌_آنلاین، بیان کرد: شاید عرضه کم و قطره چکانی خودرو های داخلی علت این گرانی باشد که منطقی نیست.

وی با ذکر اینکه، قیمت خودروهای خارجی کاهشی نداشته است، عنوان کرد: قیمت این خودروها ثابت بوده و بازار تغییری نداشته است.

وی با اشاره به اینکه، در دو ماه گذشته، قیمت خودروهایی که حداقل ۲۰۰ میلیون تومان بوده، به شدت افزایش داشته است، تصریح کرد: متأسفانه کارخانه‌های خودرو سازی داخل کشور،  مطابق با تقاضا مردم عرضه را انجام نمی‌دهند.

وی ادامه داد: در خصوص بحث گرانی، جو روانی و شایعه‌سازی سایت‌های اطلاع رسانی و خرید و فروش بی‌تأثیر نیست.

دیزجیان، در خصوص کاهش قیمت خودروهای خارجی، ذکر کرد: چنانچه خودروهای دپو شده، آزاد و وارد بازار شود و نرخ دلار نیز افزایش نیابد، امکان کاهش قیمت وجود دارد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن