اجتماعی

تخریب 170 پل در پی بارش شدید باران

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان از تخریب 170 پل با توجه به بارش شدید باران در روز گذشته خبر داد.

علی‌مردان طالبی در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین با اعلام این خبر بیان کرد: بارش شدید باران در روز گذشته، آسیب‌های زیادی به شریان‌ها و زیرساخت‌های اصلی استان از جمله خسارت به بخش کشاورزی، شیلات و دامداری زده است.

وی ادامه داد: تعدادی از واحدهای مسکونی فرسوده و قدیمی نیز با بارش باران تخریب شده‌اند که بسیاری از آنها در شهرستان نهاوند بوده است.

طالبی تصریح کرد: در فرایند این بارش شدید در سطح استان، 216 نفر از افرادی که در بارش دچار حادثه یا آسیب شده بودند توسط هلال احمر امدادرسانی شدند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد 170 پل، روز گذشته تخریب شد که البته نیمی از آنها، برای عبور سیلاب و جلوگیری از ورود به روستا مجبور به تخریب شدیم.

طالبی در پایان یادآور شد: بسیاری از واحدهای مسکونی در شهرستان نهاوند دچار آبگرفتگی شدند اما در حال حاضر وضعیت از حالت بحرانی خارج شده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن