واکسیناسیون 40 هزار دام در مقابل لمپی اسکین

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از واکسیناسیون 40 هزار راس دام سنگین از ابتدای سال تا کنون خبر داد.
محمودرضا رسولی در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین با اعلام این خبر افزود: با توجه به شیوع ویروس لمپی اسکین در فصل بهار، در صورت ابتلاء آنها و عدم واکسیناسیون، تلفات دام را به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: این ویروس با گرم شدن هوا و نیش حشرات به دامهای سنگینی چون گاو منتقل خواهد شد که با واکسینه شدن از این خطر و بیماری در امان خواهند ماند.
رسولی با بیان اینکه واکسینه دامها از ابتدای سال شروع شده است عنوان کرد: سعی داریم تا پایان سال و پیش از شروع فصل بهار، واکسینه دامها به اتمام برسد.
وی خاطرنشان کرد: این ویروس واگیر داشته و در صورت ابتلاء یم دام قطعا سایر دامها نیز به این ویروس مبتلا خواهند شد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان یادآور شد: چندین گروه تحت نظر اداره کل دامپزشکی برای واکسینه دامها از ابتدای سال در حال فعالیت هستند.
۱۴ اسفند, ۱۳۹۸ ۰۲:۱۲ ب.ظ