سلامت و پزشکی

آمادگی همدان در مقابله با شرایط بحرانی کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان از آماده‌سازی بیمارستان شهید مطهری و سالن صخره‌نوردی ورزشگاه قدس در شرایط بحرانی برای پذیرش و رسیدگی به بیماران مبتلا به کروناویروس خبرداد.

ابراهیم جلیلی در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، با اشاره به شرایط مطلوب کادر درمانی بیمارستان‌ها در استان، مطرح کرد: باتوجه به تصمیمات صورت گرفته، بیمارستان شهید مطهری در صورت بروز شرایط بحرانی، بیمارانی را که نیازی به بستری در بیمارستان ندارند را برای مراقبت بیشتر و قرنطینه کردن آنان پذیرش می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین سالن صخره‌نوردی ورزشگاه قدس با کمک دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تهییه تجهیزات پزشکی، در شرایط بحرانی پیش بینی شده است.

جلیلی با بیان اینکه بیمارستان‌های استان هیچ کمبودی ندارند، گفت: خوشبختانه تمامی امکانات مورد نیاز و اقلام احتکار شده به دست بیمارستان‌ها رسیده و هیچ مشکلی وجود ندارد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن