اجتماعی

ارمغان کرونا برای همدان، نوروز بدون تصادف بود

رئیس پلیس راه استان همدان فیلم منتشر شده از تصادف یک دستگاه پژوپارس در جاده حسام آباد را مربوط به تابستان سال گذشته اعلام کرد و گفت: امسال کم‌حادثه‌ترین نوروز را در زمینه تصادفات نسبت به چند سال گذشته داشته‌ایم.

سرهنگ رضا عزیزی در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین در رابطه با این تصادف تصریح کرد: اخیرا فیلمی از دوربین سردخانه‌ای در جاده حسام آباد لالجین مبنی بر تصادف و واژگون شدن یک دستگاه پژوپارس منتشر شده است که این فیلم متعلق به ایام نوروز نبوده و در تابستان سال گذشته اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در ایام نوروز امسال تعداد تصادفات جرحی و به خصوص فوتی کاهش چشم‌گیری داشته که آمار آن انگشت شمار است.

سرهنگ عزیزی خاطرنشان کرد: طرح ترافیک نوروزی پلیس راه ۱۵ فروردین به پایان می‌رسد این در حالیست که ایام نوروز امسال بی حادثه‌ترین نوروز در چند سال اخیر بوده است.

رئیس پلیس راه استان همدان در پایان یادآور شد: پس از اتمام طرح ترافیک نوروزی آمار تصادفات با دقت و تفکیک اعلام خواهد شد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن