فرهنگ و هنر
دعوا بر سر کلوا، بیعلت است

کارشناس ارشد ایرانشناسی اداره میراث فرهنگی استان، اختلاف ثبت شیرینی کلوا به نام ملایر را بیجهت عنوان کرد.
فریبا نعمتی در گفتوگو با پایگاه خبری #همدان_آنلاین، بیان کرد: کلوای نهاوند و ملایر از لحاظ قدمت و اصالت تاریخی تفاوتی نداشته و پس از ماه رمضان برای نهاوند هم پرونده تشکیل خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه، در کلوای ملایر از شیره انگور استفاده میشود، گفت: این نوع شیریی در تویسرکان هم یافت پخته میشود و تنها در مواد تشکیل دهنده تفاوت دارند.
وی با ذکر اینکه، اولویت برای ثبت، با مناطقی است که از لحاظ اقلیمی از لوازم مخصوص خود استفاده میکنند، افزود: پس از ماه رمضان به نهاوند رفته و نحوه پخت آنان را بررسی و ثبت میکنیم.
نعمتی با بیان اینکه، این دعوا و بحث، نوعی سلیقه مدیریتی است، گفت: حق نهاوند محفوظ بوده و جای نگرانی نیست.