پلاسمادرمانی، سلاحی امیدبخش در برابر کرونا

روش پلاسمادرمانی، یکی از روشهای امیدبخش در راستای بهبود بیماران مبتلا به کرونا است که به محض صدور مجوز از وزارت بهداشت، این روش در همدان آغاز شده است.
اهدای پلاسما، از 20 اردیبهشت ماه در همدان شروع و در حال حاضر سومین بیمار کرونایی بهبود یافته، در حال اهدای پلاسما است که خوشبختانه نتیجه آزمایش پلاسما درمانی بر بیماران مبتلا، اثربخش بوده است.
یک لیست شامل بیماران بهبود یافته کرونایی از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهیه شده تا با صحبت و رایزنی، افراد را مجاب به اهدای پلاسما کنیم؛ اهدای پلاسما در بیمارانی که مبتلا به کرونا شده بودند شرایط خاصی دارد ک حداقل باید یک ماه از زمان بهبود و ترخیص آنها گذشته باشد.
اهدای پلاسما فرایندی بسیار آسان بوده و در واقع پلاسما زردآبه بدن است که میتواند به بهبود بیماران مبتلا به کرونا کمک کند.
در حال حاضر دولت هزینه درمان مبتلایان را به عهده گرفته است اما بدون شک بهدلیل تجهیزات مورد نیاز این روش درمانی ، هزینههای صورت گرفته برای وزارتخانه بالا است.
در یک گزارش در چین گفته شده که ۱۰ نفر با پلاسمادرمانی بهبود یافته و در گزارش دیگر در آلمان ذکر شده که پلاسما درمانی باعث تخفیف علایم بالینی میشود و یا در فرانسه ۶۰ نفر کاهش علایم با پلاسمادرمانی ثبت شده است؛ اما ظاهرا کشورمان با درمان بیش از ۲۰۰ نفر از مبتلایان، بالاترین کاربرد پلاسمادرمانی کووید ۱۹ را ثبت کرده است.











