علمی و دانشگاهی

دانشگاه ملایر برای برندسازی انگور تلاش کند

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه از دانشگاه ملایر بازدید کردند، در این سفر یک روزه، دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری به همراه دکتر عبدالساده نیسی مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فنآوری پس از بازدید از دانشگاه ملایر در نشستی با حضور اعضای هیئت رئیسه و تعدادی از مدیران دانشگاه در خصوص فعالیت‌های انجام شده در حوزه پژوهشی، فناوری و ارتباط با صنعت به تبادل نظر پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین، در ابتدای جلسه دکتر خسرو سایوند رئیس دانشگاه ملایر، گزارشی از عملکرد دو ساله دانشگاه ‌ملایر را ارائه و ضمن توضیح میزان پیشرفت دانشگاه ملایر در دو سال اخیر، مسائل و مشکلات پیش رو و موانع موجود در راه پیشرفت امور پژوهشی را تشریح کرد.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در خصوص ایجاد مراکز رشد، نوآوری و فناوری در دانشگاه و اهمیت همکاری موثر اعضای هیات علمی به خصوص در ایامی که به دلیل ویروس کرونا فعالیت آموزشی به صورت مجازی برگزار می شود تاکید و بیان کرد: فرصتی فراهم شده است تا فعالیت پژوهشی اعضای هیات علمی با این مراکز با تلاشی مضاعف انجام شود.

دکتر غلامحسین رحیمی با اشاره به پتانسیل های موجود در زمینه های مختلف کشاورزی شهرستان ملایر و وجود پژوهشکده انگور و کشمش اظهار امیدواری کرد: دانشگاه ملایر بتواند با توجه به تقاضای صنایع وابسته به انگور ارتباط تنگاتنگی با این صنعت برقرار کند و برای برندسازی این محصول استراتژیک تلاش شود.

گفتنی است؛ بحث و تبادل نظر پیرامون گستردگی و پتانسیل های صنعت مبل و منبت ملایر و تاثیرگذاری مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت دانشگاه ملایر به عنوان یک نهاد علمی در کنار این صنعت از دیگر محورهای مهم جلسه بود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن