اجتماعی

‏1200 نفر داوطلب عضو جمعیت هلال احمر ملایر هستند

سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 1200 نفر داوطلب عضو ‏این نهاد هستند که سطح و نوع همکاری شان متفاوت است، افزود: به مناسبت “هفته داوطلب” با ‏شعار ” با هم می توانیم، به واسطه داوطلبی ” اقدام به عضوگیری از علاقمندان در سطح گسترده ‏کرده ایم.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین، شهاب عظیمی ظهر دوشنبه 17 آذر ماه در نشست خبری با ‏اصحاب رسانه افزود: هلال احمر محل حضور داوطلبان، امدادگران، ایثارگران، خیرین و نوع ‏دوستانی است که در زمان بروز بحران های طبیعی و غیرطبیعی برای بهترشدن معیشت مردم به ‏شکل واسطه گر عمل می کنند.

وی به اقدامات عام المنفعه، خیرخواهانه و بشردوستانه جمعیت هلال احمر اشاره و اظهارکرد: ‏فعالیت ما در این سازمان بدون توجه به نژاد، مذهب و گرایش های حزبی و سیاسی افراد است.

عظیمی با اشاره به قرار گرفتن در ” هفته داوطلب”، ادامه داد: در این هفته فرماندار، معاونین ‏فرمانداری، روسای ادارات اوقاف، شهرداری و … و اصحاب رسانه ملایر به عضویت هلال ‏احمر درآمدند تا ما را در راستای تحقق اهداف متعالی و بشردوستانه یاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: در طول این هفته از داوطبین نمونه و فعال تقدیر شد، همچنین غبارروبی گلزر ‏شهدا، حضور اعضای جمعیت هلال احمر در سازمان انتقال خون و اهدای خون، تهیه و توزیع ‏بیش از 50 بسته معیشتی بین نیازمندان هرکدام به ارزش 300 هزار تومان، راه اندازی پویش” من ‏داوطلب هستم” و فراخوان عضوگیری در فضای مجازی، از جمله برنامه های اجرا شده در این ‏راستاست.

سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر با بیان اینکه شرایط مالی مجموعه شرایط مناسبی نیست، از ‏حضور خیرین و نیکوکاران خواست تا کمک های نقدی و خیرخواهانه خود در اختیار سازمان ‏قرار دهند و در کاهش آلام نیازمندان همچنان یاریگر سازمان باشند، چراکه “جمعیت هلال احمر” ‏حلقه واسطه بین نیکوکاران و نیازمندان جامعه است.

عظیمی به اجرای طرح های مختلف چون عاملان سلامت، ناظران سلامت و طرح “شهید حاج ‏قاسم سلیمانی” در زمینه مقابله با کرونا توسط اعضای جمعیت هلال احمر ملایر اشاره و بیان کرد: ‏‏50 نفر از داوطلبان ما در این راستا اعلام آمادگی کردند و در کنار سپاه ناحیه ملایر به خدمات ‏دهی مشغولند، همچنین در حوزه آموزش و نظارت اقدامات راهبردی انجام داده ایم.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما در حال حاضر سه پایگاه امداد و ‏نجات جاده ای هلال احمر در سطح شهرستان داریم، اظهارکرد: متأسفانه با کمبود نیروی انسانی و ‏کمبود اعتبارات لازم مواجه هستیم، که در صورت تأمین پایگاه امداد و نجات جاده ای هلال احمر ‏زاغه فعال می شود.

وی افزود: سوله مدیریت بحران که در اختیار شهرداری بود به ما سپرده و مقرر شد 1000 تخته ‏چادر برای استفاده در مواقع ضروری دپو شود، همچنین درصدد هستیم تا امکانات، تجهیزات و ‏وسلایل لازم برای مدیریت بحران در مواقع ضروری و حوادث غیرمتقربه را در اسرع وقت تهیه ‏کنیم.

سرپرست جمعیت هلال احمر ملایر با بیان اینکه قرار شده یک انبار دیگر به انبار فعلی سازمان ‏افزوده شود، گفت: زمین شیرخورشید سابق یک سرمایه ارزشمند برای سازمان محسوب می شود ‏که ارزش بالایی دارد، امیدواریم شهرداری همکاری لازم را با ما در این زمینه داشته باشد تا ‏بهترین استفاده را از این فضا ببریم.

عظیمی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر نیاز شهرستان ملایر به ” داروخانه هلال احمر” به ‏منظور تأمین نیازهای دارویی بیماران خاص، گفت: طبق قانون فقط مراکز استان ها مجاز به داشتن ‏داروخانه هلال احمر هستند، تنها راهکار این است که پیگیری های لازم برای توافق با یک ‏داروساز بخش خصوصی صورت بگیرد تا نیازهای دارویی شهرستان را در این زمینه تأمین کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از اولویت های کاری ما ” هر خانه، یک امدادگر” است، افزود: در ‏این زمینه در تلاش هستیم در سطح 208 روستای دارای سکنه ملایر ” خانه های هلال احمر” را ‏دایر کنیم و آموزش های امداد و نجات را به روستائیان ارائه دهیم.

عظیمی با بیان اینکه مطالعات و تحقیقات راهبردی نشان می دهد خطر اولیه ای که ملایر را تهدید ‏می کند، ” خطر سیل ” است، اظهارکرد: بسیاری از روستاها ما در وضعیت هشدار هستند، ‏بنابراین با همکاری فرمانداری و سایر ارگان های مرتبط در تلاش هستیم تا سطح آمادگی مان را ‏در زمان بروز سیل، برف و باران افزایش دهیم تا میزان مخاطرات و خسارت های احتمالی کاهش ‏یابد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن