کاهش زبالههای تالار و رستوران

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان از کاهش تولید زباله توسط رستوران و تالار ها در سال جاری خبر داد و گفت: میزان تولید زباله در هر فصل متغیر است.
بابک مهدی آزاد در گفتوگو با پایگاه خبری #همدانآنلاین با اشاره به اینکه تولید زباله در سال جاری هیچ کاهش محسوسی نداشته است اظهار کرد: تولید زباله در هر فصل با توجه به نوع آب و هوا متفاوت است که از ابتدای شروع کرونا نوع زباله در بیمارستانها و مراکز درمانی تغییر کرده است.
وی ادامه داد: زبالههای مانند پسماند جراحی کاهش و سپس زباله های پوششی مانند دستکش و ماسک افزایش یافته است.
آزاد تصریح کرد: زبالههای بهداشتی پیش از رسیدن به سازمان مدیریت پسماند، بی خطرسازی میشوند که در اصطلاح به این فرآیند، اتوکلاو می گویند.
آزاد با اشاره به اینکه روش زباله سوزی در سازمان مدیریت پسماند استفاده نمی شود خاطرنشان کرد : مهمترین روش معدوم سازی زباله ها اتوکلاو و سپس دفن بهداشتی آنها است.
وی عنوان کرد: در رابطه با سرانه تولید میتوان گفت که به طور میانگین افزایش چشمگیری نداشتهایم.
رئیس سازمان مدیریت پسماند در پایان یادآور شد: تنها عامل مهم در روند تولید زباله به تغییر زباله های بیمارستانی میتوان اشاره کرد.