مراسم عزاداری در فاطمیه نداریم

مسئول برگزاری هیئتهای مذهبی همدان با اشاره به فرا رسیدن ایام فاطمیه گفت: هیچ نهادی حث برگزاری مراسم مذهبی و عزاداری بدون اطلاع و مجوز سازمان تبلیغات اسلامی ندارد.
حسین شریفی در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، بیان کرد: با توجه به خطر شیوع کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، امکان برگزاری مراسم عزاداری در این دهه وجود ندارد.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده مراسم در برخی از مساجد و تکایا میتوان به این نتیجه رسید که این اماکن بدون مجوز و اطلاع سازمان تبلیغات اسلامی اقدام به عزاداری کردهاند.
شریفی خاطرنشان کرد:ممکن است در هر مسجد پس از برگزاری نماز جماعت در ساعتهای محدود و با رعایت فاصله گزاری اجتماعی، مراسم عزاداری به صورت مختصر برگزار شود.
شریفی در پایان عنوان کرد: هر نهاد برای برگزاری مراسم باید به سازمان تبلیغات اسلامی مراجعه و مجوز لازم را اخذ کند.