اینترپل، بهدنبال همدست قاتل خانواده تویسرکانی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان از پیگیری و همکاری پلیس اینترپل برای دستگیریدستگیری فرد دومی که در قتل خانواده تویسرکانی نقش داشته است، خبرداد.
حسین بشری در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، بیان کرد: پیگیریها برای یافتن این فرد از طریق پلیس اینترپل ادامه دارد؛ لازم به ذکر است اجازه نمی دهیم این فرد از چنگال قانون فرار کند..
وی ادامه داد: قاتل خانواده تویسرکانی در مدت زمان بسیار کوتاهی پس از وقوع این حادثه دلخراش توسط نیروی انتظامی دستگیر شد؛ شایان ذکر است اواخر آذر امسال ۲ تبعه خارجی اقدام به قتل پنج عضو یک خانواده تویسرکانی کردند که تیم پلیس در کمترین زمان عامل اصلی را دستگیر کرد و تلاش ها برای دستگیری همدست او نیز ادامه دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان در رابطه با کشف جسد مرد همدانی در منزل خود در روز چارشنبه نیز، مطرح کرد: همچنان منتظر اعلام نظر کارشناسان پزشکی قانونی هستیم؛ از نظر پلیس به دلیل وجود زخمی بر سینه فرد متوفی این مرگ مشکوک است اما برای اعلام نظر قطعی نیازمند گزارشات پزشکی قانونی هستیم