اقتصادی

تولید سالانه 5431 تن گوشت قرمز در ملایر

مدیر جهاد کشاورزی ملایر گفت: از تعداد 810 هزار و 16 رأس دام سنگین (گاو و گوساله)، بیش از 380 هزار دام سبک (گوسفند، بره، بز و بزغاله) میزان 5431 تن گوشت قرمز تولید می شود و در راستای هویت دار کردن دام‌های موجود در شهرستان تا کنون 35 هزار و 345 رأس دام سبک و 7575 رأس دام سنگین پلاک کوپی شده و عملیات پلاک کوپی توسط شرکت تعاونی دامداران شهرستان ملایر در حال انجام است.

سید مهدی میر باقری در گفت و گو با پایگاه خبری همدان آنلاین، بیان کرد: در تولید گوشت سفید از 62 واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت 857 هزار و800 قطعه سالانه 7020 تن گوشت و از 78 مزارعه ماهیان سردآبی و گرم آبی شهرستان با سطح 70.68 هکتار سالیانه 695.6 تن گوشت سفید ماهی تولید تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد یک میلیون و 792 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان صورت گرفته، همچنین تا کنون از مرغداری های فعال تخمگذار شهرستان 3200 تن تخم مرغ تولید و به بازار عرضه شده است.

میر باقری گفت: در خصوص میزان تولید شیر خام در شهرستان نیز از 50 واحد گاوشیری سالانه حدود 85 هزار تن شیر خام تولید می شود، در شهرستان ملایر 427 نفر پرورش دهنده زنبور عسل به تعداد 78 هزار و768 کندو موجود است که سالانه حدود 894 تن عسل تولید می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در راستای تامین نهاده‌های مورد نیاز دامداران و مرغداری‌های شهرستان در سال 1399 تاکنون 3539 تن ذرت دامی، 2550 تن جو، 1854 تن کنجاله سویا، 5400 تن ذرت علوفه ای و 5130 تن سبوس توزیع شده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن