اجتماعی

اختصاص ۲۹۰ میلیون تومان به گروه‌های جهادی ملایر

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر گفت: با هماهنگی دکتر هادی بیگی‌نژاد، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، ۲۹۰ میلیون تومان به گروه‌های جهادی این شهرستان اختصاص یافت که در نقاط مختلف برای اقداماتی همچون ساخت و ساز و مرمت منازل مددجویان، مرمت و ساخت پایگاه‌های مقاومت و اقدامات فرهنگی هزینه خواهد شد.

علی سیاوشی در گفت و گو با پایگاه خبری همدان آنلاین، افزود: تاکنون ۲۵ میلیون تومان اعتبار در عرصه ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی مبل و منبت و در عرصه سازندگی نیز ۲۰ میلیون تومان در بستر ” صندوق‌های مردم ‌یار” برای راه‌اندازی این کارگاه ها پرداخت شده است.

وی خواستار حمایت ویژه مسئولان در راستای اختصاص تسهیلات ارزان قیمت برای کارگاه‌های مرواربافی شد و ادامه داد: این در حالی است که مواد اولیه کارگاه‌های مرواربافی در این شهرستان تولید می‌شود و بازار فروش هم خوب است و فقط نیازمند حمایت تسهیلات ارزان قیمت هستند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر ایجاد مشاغل خانگی برای بانوان علاقه‌مند به‌ویژه در روستاها را از اولویت‌ها برشمرد و گفت: پیرو رایزنی‌هایی که با تهران داشتیم، بین ۱۰ تا ۱۵ نقطه در سطح این شهرستان مواداولیه سبدبافی تهیه و توزیع کردیم تا بانوان خانه‌دار در منازل خود مشغول به کار شوند.

سیاوشی با بیان اینکه یک دوره آموزش ۱۰ روزه برای این بانوان برگزار و پس از کسب مهارت در منازل خود مشغول بکار می‌شوند، خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها در بستر ” صندوق‌های مردم‌ یار” انجام می‌شود و محور کار بسیج سازندگی در تمامی روستاها و ایجاد ظرفیتی برای مردم روستا و خانواده‌های علاقه‌مند به مشاغل خانگی است.

وی بیان کرد: علاوه بر توسعه کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، محرومیت‌زدایی همچون ساخت و مرمت منازل برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی توسط گروه‌های جهادی در ایام دهه فجر در دستور کار است و ۱۳۰ میلیون تومان در این راستا اعتبار اخذ کردیم.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن