فروش 30 هزارتومانی مرغ را باور نداریم

سرپرست معاونت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان قیمت مصوب فروش مرغ را 22 هزار تومان اعلام کرد و افزود: فروش واحدهای عرضه کننده مرغ با قیمت بالای 30 هزار تومان را باور نداریم.
داریوش صفاری در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، با اشاره به معرفی 60 واحد گران فروش عرضه کننده مرغ به سازمان تعزیرات حکومتی در از 3 ماه گذشته تاکنون، عنوان کرد: متاسفانه شاهد گران فوشی مرغ در استان بودهایم؛ اما این گران فروشی هیچگاه به بالای 30 هزار تومان افزایش نیافته است، از این رو گران فروشی در این قیمت را باور نداریم.
وی در رابطه با تامین مرغ در روزهای پایانی سال و عدم افزایش قیمت در تعطیلات نوروز، اظهار کرد: متولی تامین مرغ با سازمان جهادکشاورزی بوده و به صمت هیچگونه ارتباطی ندارد.
صفاری اضافه کرد: قیمت مصوب مرغ 22 هزار تومان بوده و تا حدود 27 هزار تومان نیز شاهد گران فروشی بودهایم.