آمار بالای جریمه راکبان متخلف در سیزدهبه در

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با اشاره به عملکرد پلیس در روز گذشته گفت: راکبان موتورسیکلت، بیشترین آمار ثبت جریمه را به خود اختصاص دادهاند.
سرهنگ فرخ جمالی در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین ضمن تشکر از همکاری شهروندان در رعایت نکات ایمنی رانندگی و جلوگیری از ترافیک در روز گذشته بیان کرد: خوشبختانه در روز گذشته با توجه به عدم هیچگونه محدودیت، شهروندان همکاری خوبی را با پلیس به عمل آوردند که البته بسیاری از از اعمال برخوردها و جریمه ها به راکبان موتور سیکلت اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: عدم استفاده از کلاه ایمنی، رعایت نکردن سرعت مطمئنه و استفاده از راههای ممنوعه برای تردد از جمله مهمترین دلایل جریمه راکبان موتورسیکلت است.
سرهنگ جمالی با اشاره به تصادفات در روز گذشته یادآور شد: خوشبختانه آمار تصادفات در روز گذشته چشمگیر نبوده و تلفات و خسارت شدیدی نداشتهایم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان در پایان توضیح داد: در روز گذشته بلوار آزادگان یکی از پرترددترین معابر شهری به ثبت رسید.