سلامت و پزشکی

حجم بیماران کرونایی از کنترل خارج شده است

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر با بیان اینکه از ابتدای سال جاری سرعت ابتلا و شمار بیماران کرونایی سرپایی و بستری در ملایر افزایش چشمگیری داشته است، گفت: این پیک، پیک واقعی کروناست و حجم بیماران کرونایی از کنترل خارج شده است.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین، دکتر محسن ترکاشوند ظهر یکشنبه 22 فروردین ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این موج کرونا خطرناک تر از موج های قبلی است، افزود: وضعیت ملایر در عرض یک هفته از زرد به نارنجی و از نارنجی به قرمز و حالت هشدار رسید.

وی با بیان اینکه این وضعیت قابل پیش بینی بود، اظهارکرد: با توجه به آمارها وضعیت کرونا در ملایر به صورت آسانسوری در حال بالارفتن است، گفت: در هفته اول امسال در بحث کرونا 276 مراجعه کننده داشتیم که تست 100 نفر مثبت شد، در هفته دوم امسال 619 مراجعه کننده داشتیم که تست 300 نفر مثبت شد و در هفته دوم امسال 1320 نفر مراجعه کننده داشتیم که تست 746 نفر مثبت شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه پیش بینی می کنیم در هفته چهارم این رقم افزایش چشمگیری داشته باشد، ادامه داد: ظرفیت تخت های کرونایی بیمارستان های غرضی و امام حسین(ع) پر شده است و تنها 50 تخت مختص بیماران کرونایی در بیمارستان مهر باقی مانده که با توجه به میزان شیوع ابتلا، تا چند روز آینده این تخت ها نیز پر می شود.

ترکاشوند با گلایه از اینکه با وجود اعلام وضعیت هشدار و قرمز در ملایر، هیچ اثربخشی در سطح شهرستان شاهد نیستیم و همچنان سفرها، رفت و آمدها، مراسم عروسی، عزا و تجمع ها و میهمانی ها پابرجاست، گفت: اگر به این ترتیب پیش برویم با یک فاجعه انسانی در کشور مواجه می شویم.

وی با بیان اینکه در بحث واکسیناسیون، طبق سرانه اعلامی تاکنون حدود 1100 نفر از شامل بخشی از پرسنل بهداشت و درمان، کارگران بهشت هاجر، پاکبانان، سالمندان مراکز امام علی(ع) و مهر، جانبازن با درصد بالا و تعدادی از بیماران سرطانی واکسیناسیون شدند، افزود: در حال حاضر تمام خانه ها بهداشت و مراکز جامع سلامت و مراکز 16 ساعته در باغ گل، ازندریان و سامن تست رپید کرونا و تست PCR را انجام می دهند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در بیمارستان های های غرضی و امام حسین(ع) یک ظرفیت درمانی برای بیماران سرپایی کرونایی که نیاز به دارو دارند در نظر گرفتیم که روزانه برای دریافت داروهای تخصصی مراجعه می کنند.

وی در مورد آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در ملایر با اشاره به اینکه در هفته اول سال جاری یک نفر، در هفته دوم 3 نفر و در هفته سوم 6 نفر فوت شدند، یادآوردشد: این ویروس، یک ویروس نوپدید است و در هر کشوری متناسب با وضعیت مناطق مختلف آن دچار جهش های گوناگونی می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با تأکید بر اینکه افراد در صورت داشتن هرگونه علایم اولیه حتما باید با 4030 تماس بگیرند و یا به نزدیک ترین مرکز جامع سلامت مراجعه کنند، گفت: تمام مراکز ما مجهز به تست های رپید و PCR هستند و روزانه به طور میانگین در هر مرکز 160 مورد تست انجام می شود.

وی با تأکید بر اینکه انسان زمانی به بلوغ اجتماعی می رسد که بتواند مسئولیت کار خود را برعهده بگیرد، تصریح کرد: افراد باید در شرایط بحرانی کنونی نسبت به حفظ سلامت خود و دیگران متعهدانه و مسئولانه برخود کنند.

ترکاشوند تصریح کرد: تا رسیدن به زمان واکسیناسیون سراسری، مردم باید پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و در اماکن شلوغ، مراسم عروسی، ختم و گردهمایی های خانوادگی حضور نداشته باشند تا از این پیک سخت بیماری عبور کنیم.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن