اقتصادی

اصناف زیر ذره بین طرح‌های نظارتی ماه رمضان

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر با بیان اینکه امسال طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان  با برقراری اکیپ‌های ویژه کنترلی و تشدید اقدامات نظارتی در حال اجراست، گفت: این طرح با هدف پیشگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالاها و خدمات، پایش مستمر بازار و توجه ویژه به موضوع تامین و توزیع به موقع کالا و خدمات پرتقاضای این ماه، انجام می‎شود.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین،کامران زنگنه در حاشیه بازدید از اصناف، افزود: امسال تشدید نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای تولیدی، توزیعی و خدماتی، برخورد با تخلفان و تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی با همه امکانات، با استفاده از توان ظرفیت تشکل‎های صنفی و نهادهای مردمی در دستور کار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های دیگر شامل دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و بازرسان اتاق اصناف، اکیپ‌های بازرسی تشکیل شده و روزانه بازدیدهای مشترک با هدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و رفع التهاب بازار و اقلام پرمصرف در ماه رمضان صورت می گیرد.

با اشاره به ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای عمومی برای خرید برخی کالاها از قبیل مواد لبنی، قند و شکر، خرما، مواد پروتئینی، برنج، روغن، زولبیا و بامیه اظهار کرد: در این راستا کنترل بازار ضروری است.

این مقام مسئول تصریح کرد: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و شهروندان می توانند هرگونه تخلف در زمینه عرضه کالا، احتکار و گرانفروشی و… را از طریق تلفن گویای ۱۲۴ با ما در میان بگذارند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر با اشاره به توزیع سهمیه ۲۰۰ تن برنج تایلندی به قیمت مصوب دولتی در سطح شهرستان، اظهارکرد: این میزان برنج در فروشگاه‌های شهرستان در حال توزیع است و در اختیار گروه‌های هدف قرار می‌ گیرد.

زنگنه افزود: در زمینه تأمین سایر اقلام مورد نیاز شامل شکر، قند، روغن، مرغ و گوشت، کمبودی در سطح شهرستان نداریم و به میزان لازم این اقلام در اختیار مردم است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن