اجتماعی

قطعی برق تاریخ انقضا ندارد

مدیرعامل شرکت توزیع نیرو و برق استان همدان در رابطه با خاموشی‌های مکرر برق گفت: تدوین برنامه خاموشی و انتشار آن در سطح گسترده تنها کاری است که توانستیم انجام دهیم.

به گزارش پایگاه خبری همدان‌آنلاین، شیرزاد جمشیدی در جمع خبرنگاران با اشاره به قطعی مکرر برق در سطح کشور، مطرح کرد: این یک رویداد ملی بوده و مختص به استان همدان نیست؛ کاهش شدید بارندگی‌ها، شروع زودهنگام گرما و افزایش مصرف همگی ۳ تا ۴ هزارمگابایت را از دست داده و مجبور به جبران آن بوسیله قطعی برق هستیم.

وی با بیان اینکه باتوجه به دلایل مذکور شاهد بهم‌ خوردگی تناسب تولید و تقاضا هستیم، عنوان کرد: در حال حاضر در شرایط عادی به سر نمی‌بریم و چاره‌ای جز قطعی برق در بخش مصرف نداریم؛ لازم به ذکر است معلوم نیست خاموشی‌ها تا چه زنانی باید تداوم داشته باشد.

جمشیدی با بیان اینکه تدوین برنامه‌ریزی‌های خاموشی تنها کاری است که در شرایط کنونی می‌توانیم انجام دهیم، اظهار کرد: باتوجه به ناهماهنگی در بحث برنامه ریزی و اعمال خاموشی‌ها، از روز گذشته برنامه مذکور اصلاح شده و براساس جداول ارسالی خاموشی صورت خواهد گزفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیرو و برق استان همدان ضمن عذرخواهی از هم‌استانی‌ها به‌دلیل قطعی‌های مکرر برق، افزود: درحال حاصر مصرف برق سهمیه بندی شده و چاره‌ای جز این نداریم؛ از دستگاه‌های اجرایی و مردم انتظار داریم تاحد ممکن در مصرف برق صرفه جویی کنند.

جمشیدی با تاکید براینکه باتوجه به شرایط سرد و خشک همدان نیاز شدیدی به استفاده از کولر گازی وجود ندارد، تصریح کرد: درصورت ممکن از کولر گازی لستفاده نکنید، درصورت استفاده از این وسیله سرمایشی دمای مربوطه را بین ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم کنید.

وی همکاری شهرداری‌ها در راستای مدیریت مصرف برق سازمان‌های تحت نظارت خود را موثر خواند و خاطرنشان کرد: درصورت لزوم، کولر آبی را در حالت کند استفاده کرده و نورطبیعی را جایگزین نور مصنوعی لامپ و لوستر کنید.

وی ادامه داد: پلیس راهور تاجایی که می‌تواند چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و سایر روشنایی‌های مربوطه در خیابان و مناطق کم تردد و کم ریسک را خاموش کند.

جمشیدی از جمع آوری ۱۷۶۹ ماینر از سال ۹۸ تا کنون خبرداد و افزود: توان ماینرهای مذکور ۳/۲ مگابایت بوده است؛ همچنین فعالیت غیرقانونی این لوازم باعث تحمیل خسارت ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیونی به شرکت برق شده است؛ لازم به ذکر است تاکنون هیچ مجوزی برای فعالیت این دستگاه‌ها صادر نشده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیرو و برق استان همدان با تاکید براینکه اگر کل مشترکین استان ۱۰ درصد در مصرف خود صرفه جویی داشته باشند مشکل فعلی رفع خواهد شد، مطرح کرد: ادارات و سازمان‌ها نیز باید نسبت به سال قبل ۵۰ درصد از مصارف برق خود را کاهش دهند؛ تاکنون به ۳۶ هزار مشترک پرمصرف در سطح استان پیامک اخطار ارسال شده است که در صورت بی‌توجهی آنان، با هماهنگی دستگاه قضا برق مربوطه قطع خواهد شد.

جمشیدی در رابطه با جبران خسارت وارده به وسایل برقی در پی خاموشی‌ها، یادآور شد: در صورت اثبات نقش خاموشی‌ها بر وارد شدن خسارت به وسایل برقی، ابتدا بیمه کوثر نسبت به جبران خسارت وارد عمل می‌شود.

وی ادامه داد: درصورتی که بیمه کوثر بهوهردلیلی نتواند خسارت را کامل به مشترکین زیان دیده پرداخت کند، بیمه دانا که متعلق به شرکت توانیر است وارد عمل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیرو و برق استان همدان در رابطه با ورود دادستان به مسئله خاموشی‌ها و دستور وی نیز گفت: هنوز ما به نتیجه خاصی در این رابطه نرسیده‌ایم؛ در پی دستور دادستان این شرکت با وزارت نیرو تعاملاتی را داشته اما هنوز اتفاق خاصی برای اجرای دستور دادستان صورت نگرفته است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن