شمارش معکوس برای واکسیناسیون معلمان

دبیر ستاد مقابله با کروناویروس اداره کل آموزش و پرورش استان همدان از وجود 23 هزار فرهنگی در سطح استان برای دریافت واکسن کرونا خبرداد.
عبدالله جعفری در گفت و گو با پایگاه خبری همدانآنلاین، با اشاره به انتشار اخباری تحت عنوان واکسیناسیون معلمان در مرداد ماه، مطرح کرد: علیرغم آمادگی کامل اداره کل آموزش و پرورش در راستای آماده سازی اقدامات اولیه برای دریافت واکسن فرهنگیان، تاکنون جزئیات این خبر همانند زمان دقیق تزریق و میزان سهمیه هر استان به دست این اداره نرسیده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با تاکید براینکه اداره کل آموزش و پرورش آمادگی کامل برای همکاری و کمک به دانشگاه علوم پزشکی در راستای افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون را دارد، اظهار کرد: در بحث فضای واکسیناسیون و نیروهای کمکی در صورت نیاز دانشگاه علوم پزشکی میتواند از ظرفیت این اداره کل استفاده کنند.
وی با بیان اینکه جزئیات روند واکسیناسیون معلمان تا چند روز آینده از سوی وزارت بهداشت و درمان به وازرت آموزش و پرورش و به دنبال آن به اداره کل استانها ابلاغ خواهد شد، افزود: علیرغم عدم ابلاغ جزئیات واکسیناسیون معلمان، این اداره پیگیر برگزاری جلسات مربوطه است؛ لازم به ذکر است در استان 23 هزار فرهنگی واجد دریافت واکسن کرونا هستند.
جعفری در رابطه با جزئیات بازگشایی مدارس نیز عنوان کرد: در هفته جاری جزئیات بیشتری از نحوه فعالیت مدارس به صورت حضوری برای ادارات مربوطه در استانها ارسال خواهد شد.