اقتصادی
کمبود مرغ گوشت را گران کرد

رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی، کمبود مرغ را یکی از عوامل مؤثر در افزایش قیمت گوشت دانست و گفت: قیمت دام زنده و گوشت 30 درصد افزایش یافت.
اکبر سپهری وفا در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، با اشاره به کمبود مرغ اظهار کرد: با توجه به اینکه در همدان دامداری صنعتی وجود ندارد دام سنگین از استانهای مجاور وارد شده و این موضوع یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت دام و گوشت است.
سپهری وفا تصریح کرد: نبود امکانات برای پرورش دام، افزایش هزینههای حمل و نقل و کمبود مرغ در افزایش قیمت بی تأثیر نبوده است.
رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی در پایان یادآور شد: با افزایش قیمت دام زنده به تبع گوشت هم گران میشود.