اجتماعی

مصالحه ۲۵ درصدی پرونده‌های طلاق در مراکز مشاوره خانواده

مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان از صلح و سازش 25 درصد از پرونده‌های طلاق در مراکز مشاوره خانواده دادگستری در سال گذشته خبرداد.

حسین عسگری با بیان اینکه مراکز مشاوره خانواده در راستای صلح و سازش، کاهش و پیشگیری از انواع طلاق و در جهت حل تعارضات زناشویی توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم تشکیل شده است، مطرح کرد: این مراکز متشکل از مشاور روانشناس، مشاور حقوقی و مددکار اجتماعی بوده که متقاضیان می‌‌توانند ضمن دریافت معرفی‌نامه از شعبات محاکم یا دفتر حمایت از زنان و کودکان با مراجعه حضوری به شورای حل اختلاف، بنیاد صیانت از خانواده و مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی همدان به صورت رایگان مشاوره دریافت نمایند.


وی در تکمیل این خبر افزود: در مجموع 60 الی 70 مشاور در رشته‌های مختلف از جمله روان‌پزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی در این مراکز مشغول فعالیت هستند.


عسگری با بیان اینکه 25 درصد از پرونده‌های این مراکز در سال گذشته منتج به صلح و سازش شده است، اظهار کرد: پیش از شروع کرونا به صورت متوسط 1500 پرونده در سال به این مراکز مراجعه می‌کردند که در سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا به 1200 پرونده کاهش یافته است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های تربیت مربی استانی و کارگاه آموزش مهارت‌های ارتباطی ویژه زوجین متقاضی طلاق توافقی از دیگر این برنامه‌های صورت گرفته این معاونت در راستای تحکیم بنیان خانواده می‌باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن