اقتصادی

خاموشی برق، عامل 7 ساعت قطعی آب روستاها

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان قطع روزانه و مستمر آب از ساعت 23 تا 4 صبح را تنها راه حل برای مدیریت ذخایر محدود آبی در استان عنوان کرد.

حمیدرضا نیکداد در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، با اشاره به قطعی‌های روزانه آب در شهرستان‌ها و روستای سراسر استان، مطرح کرد: کاهش شدید فشار آب از ساعت23 الی 4 صبح دربرخی از شهرستان‌ها ازجمله همدان تنها به منظور مدیریت ذخایر آبی بوده تا بتوانیم  از قطعی کامل آب در طول روز جلوگیری کنیم؛ این درحالیست که قطعی‌های آب در روستاها به هیچ عنوان شامل این موضوع نشده و تنها این رویداد مربوط به قطعی برق و خاموشی منابع محدود تولید و انتقال آب در این نواحی است چراکه هر خاموشی 2 ساعته برق در این مناطق منجر به قطعی 7 ساعته آب در روستاها می‌‌شود.

وی ادامه داد: قطعی برق باعث خارج کردن منابع محدود آب از مدار تولید شده و درنهایت منجر به قطعی طولانی مدت آب در روستاها می‌شود؛ از این رو قطعی بلند مدت آب در روستاها ربطی به آبفا نداشته و از اداره برق قابل پیگیری است.

نیکداد با بیان اینکه مدیریت ذخایر آبی به‌وسیله کاهش شدید فشار و یا بعضا قطع کامل آب از ساعت 23 تا 4 صبح تا آغاز مجدد بارندگی و رسیدن ذخایر آبی به شرایط  مطلوب ادامه دارد، اظهار کرد: اگر آبفا مدیریت ذخایر آبی را بدین گونه اجرا نمی‌کرد، در ایام کنونی شاهد اتمام کامل ذخایر آبی و قطع چندین ساعته آن در ساعات اوج مصرف بودیم.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن