هنر «مرواربافی ملایر» قابلیت ملی شدن دارد

فرماندار ملایر به ظرفیتهای ویژه این شهرستان در حوزه صنایع دستی و ثبت مبلمان منبت در فهرست صنایع دستی جهانی اشاره و بیان کرد: با توجه به فعالیت کارگاهها و هنرمندان فعال در رشته مرواربافی و کشت مروار در این شهرستان، ملایر قابلیت و ظرفیت ملی شدن را در فهرست صنایع دستی کشور را دارد.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین، قدرت الله ولدی عصر چهارشنبه ۵ آبان ماه، در دیدار با “ویدا توحدی” مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی،با تقدیر از نگاه مثبت و پیگیریهای دلسوزانه حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، کسب موفقیت و برداشتن گامهای مهم در این حوزه را حاصل نگاه تعاملی و مرهون زحمات بدنه سازمانی وزارت میراث فرهنگی دانست.
وی افزود: خط سیر و برنامه راهبردی که از سوی وزارت میراث فرهنگی برای ثبت ملی هنر مرواربافی تعیین شده، پیگیری و اقدامات و درخواستهای لازم در موعد مقرر انجام شود.
ولدی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما ارائه خدمت صادقانه خالصانه به مردم و پاسخ مثبت به مطالبات مردم به ویژه روستاییان است، احیای هنرهای صنایع دستی را در اولویت دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین حجم تولید و کارگاههای مرواربافی در دهستان موزاران و روستاهای رضوانکده، جوراب و داویجان است، زمینههای لازم برای تکمیل پرونده ثبت ملی این هنر مهیا شود.
در ادامه ویدا توحدی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در سفر یک روزه خود به شهرستان ملایر از مراحل مرواربافی در روستاهای رضوانکده، جوراب و داویجان بازدید کرد.
گفتنی است؛ در همین ارتباط طی روزهای اخیر جلسه هماهنگی ثبت هنر صنایع دستی مرواربافی شهرستان ملایر در روستاهای بخش مرکزی با حضور معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ملایر و با حضور رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر، مدیر اداره جهاد کشاورزی، بخشدار مرکزی و دیگر ادارات مرتبط برگزار و تصمیمات و هماهنگیهای لازم در این زمینه اتخاذ شد.