اجازه تضعیف صنعت چاپ همدان را نمیدهیم

استاندار همدان از حمایت صنعت چاپ در راستای تقویت و توانمندی این حوزه خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین، علیرضا قاسمی فرزاد روز جمعه در این آیین گشایش موزه صنعت چاپ استان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی فرهنگی است چراکه پس از پیروزی انقلاب شاهد ایجاد و شکل گیری سازمان های فرهنگی متنوعی برای پیشبرد اهداف انقلاب در سطح کشور بودیم.
وی اظهار داشت: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست داریم با توجه به فراهم شدن موقعیت مناسب برای ترویج تفکر انقلابی در سطح کشور، ساز و کار مربوط به تدوین سند فرهنگی در تراز جمهوری اسلامی و برگرفته از فرهنگ قرآنی و اسلام ناب محمدی(ص) باشد.
وی تاکید کرد: برهمین اساس با تهیه و تدوین این سند و مشخص شدن متولیان هر بخش باید از موازی کاری و هر گونه ناهماهنگی در مسیر اجرای کار جلوگیری می شود.
قاسمی فرزاد گفت: تاریخ و تمدن استان همدان واجد ویژگی های ارزشمند و قابل توجهی است و برهمین اساس طرح ها و برنامه های مدیران اجرایی استان نیز باید متناسب و در تراز این موقعیت و جایگاه باشد و ضروری است از هرگونه فعالیت که به این موقعیت و جایگاه خدشه وارد می کند، جدا پرهیز شود.
استاندار همدان با اشاره به ضرورت حمایت از صنعت چاپ، افزود: این صنعت با بهره مندی از علم و دانش همواره موجب جهش خارق العاده کشور در عرصه های مختلف می شود چرا که همه امور و بخش ها به شکلی متاثر از این صنعت مهم است.
وی اظهار داشت: یکی از سیاست ها و رویکردهای محوری دولت سیزدهم حمایت همه جانبه در راستای تقویت صنعت چاپ است و برهمین اساس در استان همدان نیز از این صنعت برای تقویت و توانمندی به صورت مناسب و جامع حمایت خواهیم کرد.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه اجازه نمی دهیم اتحادیه مربوط به صنعت چاپ و نشر در استان همدان تضعیف شود، گفت: رویکرد ما مبتنی بر کمک و حمایت برای پویایی و فعالیت بهینه و مناسب این اتحادیه است.
استاندار همدان تصریح کرد: در همین ارتباط شرایط مناسب زمین در منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد شهرستان فامنین فراهم است و با همکاری شرکت شهرک های صنعتی هرگونه امکانی که نیاز باشد در این منطقه در اختیار فعالان صنعت چاپ استان قرار می گیرد.
رییس اتحادیه چاپخانه داران استان همدان نیز در ادامه این جشنواره گفت: صنعت چاپ ابزار شناسایی هویت کالا، تکمیل کننده محصول، توسعه رسانه و افزایش ارزش های اقتصادی و صادراتی است.
امیر خضریان با بیان اینکه چاپ پایه فرهنگ، آموزش و صادرات است، بر حمایت برای متجلی کردن ارزش های صنعت چاپ تاکید کرد.
وی اظهار داشت: حوزه چاپ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد کم توجهی قرار گرفته در حالیکه این صنعت زیربنایی اصلی بسیاری از بخش ها و فعالیت های فرهنگی و هنری است که امیدواریم در این دوره مدیران وزارتخانه توجه بیشتری به این صنعت داشته باشند.
به گفته وی، نگاه حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف به اتحادیه چاپخانه داران نیز محدود و ضعیف است و انتظار داریم حمایت از این عرصه مبتنی بر اهمیت و میزان سرمایه گذاری و اثربخشی آن باشد.
گفتنی است، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح جمعه در جریان سفر به همدان از روند اجرا و پیشرفت فیزیکی پروژه «موزه هنرهای معاصر» استان بازدید و از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع و تکمیل این پروژه خبر داد.
«محمدمهدی اسماعیلی» به همراه «علیرضا قاسمی فرزاد» استاندار و «حمیدرضا حاجی بابایی» نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال احداث موزه هنرهای معاصر و تالار بزرگ شهر همدان(مرکز همایشها) بازدید و برای تسریع در اجرای عملیات عمرانی این دو طرح اثرگذار فرهنگی دستوراتی صادر کرد.