اقتصادی

گندم نامناسب، دلیل کیفیت پایین نان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اختلال و تفاوت کیفیت گندم‌های ارسالی به کارخانه‌ها را از دلایل عمده کیفیت پایین نان در استان عنوان کرد.

ظاهر پورمجاهد در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، با اشاره به کیفیت نامناسب نان پس از افزایش قیمت، مطرح کرد: کیفیت بد نان مربوط به دلایل متعددی از جمله عدم مهارت نانوایان و به‌ویژه کفیت نامناسب آرد به دلیل اختلال در گندم‌های ارسالی به کارخانه‌های مربوطه است؛ متاسفانه درسالجاری به دلیل کاهش چشمگیر بارندگی و بذرهای نامناسب، شاهد افول کیفیت گندم نسبت به سال‌های گذشته هستیم.

وی با بیان اینکه سازمان جهادکشاورزی باید برای ارائه بذرهای  مناسب و باکیفیت به کشاورزان برنامه ریزی منسجم و مفیدی را داشته باشد، اظهار کرد: بخشی از گندم ارسالی به کارخانه‌ها وارداتی بوده و تداخل کیفت محصول خارجی با ایرانی و ایجاد اختلال، باعث کاهش کیفیت آرد شده است؛ لازم به ذکر است با این وجود تمام دستگاه‌های متولی نظارت جدی و مستمر خود را از نانوایی و کارخانه‌های مربوطه به عمل آورده تا این شرایط بهانه‌ای برای تداوم پخت نان بی کیفیت در استان نباشد.

  معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از پلمب چند نانوایی متخلف در طی بازدیدهای انجام شده خبرداد و افزود: طی بازرسی‌های انجام شده از نانوایی‌ها، برخی از واحدهای متخلف به بیش از 6 میلیون تومان جریمه، برخی با کاهش سهمیه آرد مواجه و تعدادی نیز مراحل لغو پروانه مربوطه را دریافت کرده‌اند؛ آموزش نانوایان نیز در اولویت قرار داشته، چراکه عدم مهارت نیز ازجمله دلایل پخت نان بی کیفیت است.

پورمجاهد با بیان اینکه امید است با نظارت‌های انجام شده کیفیت نان در استان بهبود پیدا کند، گفت: دستگاه‌های متولی از 2 کارخانه مربوطه بازدید و اخطارهای لازم جهت تولید آرد باکیفیت ابلاغ شده است؛ درحال حاضر تعداد نانوایی‌هایی که اقدام به پخت نان بی کیفیت می‌کنند نسبت به ماه‌های گذشته کاهش پیدا کرده است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن