زندان تنها بهدلیل 2 سکه

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان از زندانی مرد همدانی تنها به دلیل عدم توانایی در پرداخت 2 سکه به عنوان مهریه خبرداد.
یداله روحانی منش در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، با بیان اینکه کمترین و بیشترین میزان عدم پرداختی مهریه به ترتیب 2 و 80 سکه است، مطرح کرد: درحال حاضر 52 نفر به دلیل عدم توانایی در پرداخت مهریه در زندانهای استان قرار دارند؛ بیشترین میزان عدم پرداخت 80 و کمترین، 2 سکه مهریه است.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر هیچ فردی به دلیل عدم پرداخت نفقه در زندانها قرار ندارند، گفت: درحال حاضر ۲۴۲ زندانی شامل ۲۳۷ مرد و پنج زن در زندان به سر می برند که ۱۸۸ نفر از آنها برای مسایل مالی و ۵۲ نفر به علت ناتوانی در پرداخت مهریه زوجه محبوس شدهاند..
روحانی منش خاطرنشان کرد: با توجه به پایین بودن درآمد زندانیان و خانواده آنها و ناتوانی در پرداخت کل بدهی، بیش از ۴۳۸ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال از مبلغ بدهی نیز قسط بندی یا همان اعسار به تقسیط شده است..