سلامت و پزشکی

زنگ خطر تب کریمه کنگو با مصرف گوشت و جگر خام

مدیر کل دامپزشکی استان همدان ضمن هشدار در رابطه با بیماری  تب کریمه کنگو، استفاده از گوشت، جگر خام و کشتار سنتی را عاملی مهم در ابتلا به این بیماری دانست.

دکتر محمود رضا رسولی، در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، تصریح کرد: بیماری تب کریمه کنگو واکسن ندارد و هرسال با سم پاشی در قسمت جایگاه، دام های سبک و سنگین کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو برای دام خفیف و برای انسان خطرناک است ادامه داد: این بیماری از دام به انسان از طریق گزش کنه و ترشحات الوده به انسان منتقل و از انسان به انسان هم قابل انتقال است.

رسولی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری با تب شروع و خونریزی ها زیرپوستی و خارج از پوست  و ضعف بدن نیز شروع می‌شود.

وی با اشاره به شیوع این بیماری در کشور عراق عنوان کرد: شهروندان از استفاده گوشت خام به شدت خودداری کرده و برای ذبح دام از کشتارهای صنعتی استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان یادآور شد: شهروندان نسبت به شیوع این بیماری نگران نباشند چرا که سم پاشی های این مناطق پر خطر منظم انجام می‌شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن