زنگ خطر تب کریمه کنگو با مصرف گوشت و جگر خام

مدیر کل دامپزشکی استان همدان ضمن هشدار در رابطه با بیماری تب کریمه کنگو، استفاده از گوشت، جگر خام و کشتار سنتی را عاملی مهم در ابتلا به این بیماری دانست.
دکتر محمود رضا رسولی، در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، تصریح کرد: بیماری تب کریمه کنگو واکسن ندارد و هرسال با سم پاشی در قسمت جایگاه، دام های سبک و سنگین کنترل میشود.
وی با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو برای دام خفیف و برای انسان خطرناک است ادامه داد: این بیماری از دام به انسان از طریق گزش کنه و ترشحات الوده به انسان منتقل و از انسان به انسان هم قابل انتقال است.
رسولی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری با تب شروع و خونریزی ها زیرپوستی و خارج از پوست و ضعف بدن نیز شروع میشود.
وی با اشاره به شیوع این بیماری در کشور عراق عنوان کرد: شهروندان از استفاده گوشت خام به شدت خودداری کرده و برای ذبح دام از کشتارهای صنعتی استفاده کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان یادآور شد: شهروندان نسبت به شیوع این بیماری نگران نباشند چرا که سم پاشی های این مناطق پر خطر منظم انجام میشود.