اجتماعی

فرسودگى تاسیسات آب آبشینه، احتمالی برای تیره شدن آب

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به تغییر رنگ آب روستای آبشینه، از احتمال فرسودگی تاسیسات و لوله‌های آبرسانی منازل مشترکین محترم منطقه خبر داد.

حمیدرضا نیکداد در گفت‌وگو با پایگاه خبری همدان‌آنلاین، در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به تغییر رنگ آب آشامیدنی در آبشینه ساکنین این منطقه در رابطه با ناسالم بودن آب نگران شدند که اطمینان میدهیم آب پس از تصفیه به دست شهروندان و روستاییان عزیز می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه آب آشامیدنی آبشینه از مجتمع سنگستان و سد اکباتان تامین می‌شود ادامه داد: کدر و تیره بودن آب به معنای آلوده بودن آن نیست چرا که آب تصفیه شده و رنگی بودن آب می‌تواند به علت فرسودگی تاسیسات و لوله های شبکه های داخلی مشترکین باشد.

نیکداد خاطر نشان کرد: علاوه بر تاسیسات داخلی در برخی از شبکه ها که در انتهای خط و معابر بن بست واقع شده نیز می تواند این اتفاق حادث شود

معاون بهره برداری توسعه آب و شرکت آب و فاضلاب استان همدان در پایان یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تغییر در رنگ آب برای پیگیری می‌توانند با سامانه ۱۲۲ ارتباط برقرار کنند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن