علمی و دانشگاهی
آمادگی 1225 داوطلب برای آزمون وکالت

رئیس کانون وکلای دادگستری همدان از ثبت نام 1 هزار 225 داوطلب در آزمون وکالت مقرر شده در تاریخ 30 تیر خبر داد.
سعید آیینهوند در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، در توضیح این خبر عنوان کرد: موعد ثبت نام این آزمون به پایان رسیده و دواطلبان خود را برای 30 تیر ماه آماده میکنند.
وی با اشاره به تصویب قانون حذف ظرفیتهای قبولی در آزمون خاطرنشان کرد: شرایط قبولی برای هر داوطلب به دست آوردن 70 درصد از معدل نفرات اول آزمون به میزان یک درصد است.
آیینهوند در رابطه با برگزاری دومین آزمون وکالت کانون وکلا اظهار کرد: هنوز تاریخ دقیقی برای این آزمون مشخص نشده است اما احتمال برگزاری آن در آبان ماه وجود دارد.
رئیس کانون وکلای دادگستری همدان در پایان تصریح کرد: در صورت اعلام تاریخ دقیق برگزاری دومین آزمون در سال جاری، خبر آن متعاقبا اعلام خواهد شد.