کمبود پزشک، معضلی برای پزشکی قانونی

مدیر کل پزشکی قانونی استان همدان از کمبود نیروی پزشک در این سازمان خبر داد و گفت: گستره وظایف پزشک در این سازمان بسیار زیاد بوده و این در حالیست که کار آنها طاقت فرسا و دستمزد ناچیز است.
به گزارش همدانآنلاین، آرتین کمالی، یکشنبه ۵ تیر ماه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در تمام شهرستانها به جز فامنین، پزشک داریم اما تعداد آنها کافی نیست.
وی با بیان اینکه قطب آزمایشگاهی غرب کشور،کرمانشاه است ادامه داد: سال ۱۳۹۹ آزمایشگاه سازمان را بازسازی کرده و برای انجام کارهای آزمایشگاهی، چند سال گذشته از هموژن سازی سنتی استفاده میشد اما با علوم دانش بنیان این روند درحال حاضر به صورت پیشرفته انجام میشود.
کمالی تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی در تمام شهرستانها به جز فامنین است و در ساختمان این نهاد در شهرستانهای بهار و رزن به صورت امانی است.
وی با تأکید بر اینکه سعی بر افتتاح ساختمان پزشکی قانونی در اسدآباد تا دهه فجر داریم خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی در رابطه با وسایل نقلیه و خودرو چالش بزرگی دارد.
کمالی با بیان اینکه برخی از نیروهای پزشکی قانونی درپی کمبود خودرو، ناچار به استفاده از خودروی شخصی هستند بیان کرد: طی رایزنیهای متعدد با شهرداری قرار بر این بود که مساحتی از زمین ورودی باغ بهشت برای اختصاص به سالن تشریح تخصیص داده شود اما متأسفانه به نتیجه نرسیدیم.
مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان در پایان یادآور شد: در مجموعه ظرفیت سالن تشریح وسردخانه هیچ تضمینی در احتمال اتفاق حوادث طبیعی مانند زلزله نیستیم