اجتماعی

استخدام ١٢٠٠ دانش آموخته به عنوان معلم

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع استان از استخدام 1200 دانش آموخته به عنوان معلم در مهرماه سال جاری خبر داد.

یاسر نانکلی در گفت‌‌‌‌‌و گو با پایگاه خبری همدان آنلاین عنوان کرد: استخدام در آموزش و پرورش براساس قانون مدیریت خدمات کشوری و تاکیدات مقام معظم رهبری، از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود، و از دو روش آزمون سراسری برای دانش آموزان پایه دوازدهم و یا طبق ماده 28 اساسنامه دانشگاه شهید رجایی انجام می‌شود؛ امسال نیز 1200 نفر در مهرماه سال جاری به استخدام آموزش و پرورش درمی‌آیند.

وی بیان کرد: درصورتی که دانش آموزان پایه دوازدهم تمایل به انتخاب شغل معلمی داشته باشند، بعد از انتخاب دانشگاه فرهنگیان، می‌توانند با گذراندن، مراحل گزینش و مشاوره های علمی و تخصصی و رتبه علمی مورد نظر را کسب نمایند، و در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل شده و بعد از 4 سال با اخذ مدرک کارشناسی به استخدام ادارات کل آموزش و پرورش در بیایند؛ همچنین می‌توانند از طریق ماده 28 دانشگاه شهید رجایی، افرادی که دارای لیسانس هستند، در آزمونی که هرساله بر اساس نیاز آموزش و پرورش برگزار می‌شود، شرکت کنند.

یاسر نانکلی در خصوص عملکرد آموزش پرورش استان در قبال استخدام اظهار کرد: ما در سال جاری با استفاده از آزمون ماده 28 به دانشگاه فرهنگیان حدود 450 نفر به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد که اکنون مراحل مصاحبه علمی آن‌ها در حال شکل گیری است و امیدواریم تا اخر همین هفته تکمیل شود و نمره مصاحبه آن‌ها به سازمان سنجش فرستاده شود و بعد از بررسی نفرات برتر تا اخر تیرماه معرفی شده و موظف هستند، 2 ماه در دانشگاه فرهنگیان مهارت‌های لازم را باید کسب نمایند و در خصوص آزمون سراسری هم متناسب با سهمیه ای که در نظر گرفته شده است ورودی پذیرفته می‌‎شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع استان، تاکید کرد: در سال جاری از دانشگاه فرهنگیان هم دست کم 750 فارغ التحصیل خواهیم داشت که به استخدامی ها افزوده خواهد شد و در کل 1200 دانش آموخته در مهر ماه سال جاری به گروه معلمان می‌پیوندند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن