اعطای ۹۰ فقره وام قرض الحسنه به بیماران صعب العلاج

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه در سال گذشته، ۹۰ فقره وام قرض الحسنه از طریق این اداره به بیماران صعب العلاج اعطا شد، افزود: همچنین در سال گذشته ۵۰ میلیون تومان نیز وام قرض الحسنه به زوج های نابارور پرداخت کردیم.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین؛ دکتر کریم میرزایی بعد از ظهر دوشنبه ۱۰ بهمن ماه در نشست خبری خود با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث فرزند آوری، افزود: زوج های جوان واجد شرایط و بیماران صعب العلاج با ارائه پرونده پزشکی و مستندات لازم، می توانند به دفتر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مراجعه و از وام های قرض الحسنه استفاده کنند.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات راهبردی انجام شده در حوزه بهداشت و درمان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: نخستین بیمارستان ملایر توسط مرحوم سیف الدوله با ۲۵ تخت احداث شد و بعد از آن مرحوم فخر الحاجیه بیمارستان ۱۲۲ تخته فخریه را در سال ۱۳۲۲ تاسیس کرد.
میرزایی با اشاره به اینکه این اقدام مرحوم فخر حاجیه حرکتی عام المنفعه در راستای افزایش سطح بهداشت و درمان جامعه بود، افزود: اکنون در سطح شهرستان ملایر یه بیمارستان مهر، امام حسین(ع) و غرضی مجموعا با ۵۰۰ تخت به بیماران خدمات خوبی ارائه می دهند، همچنین یک بیمارستان خیر ساز تخصصی با ۹۶ تخت در روستای جوراب در حال راه اندازی است که در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه علاوه بر موارد ذکر شده، مجوز یک بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی نیز از وزارت بهداشت و درمان اخذ و مکان احداث آن مشخص شده است، بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان مرکز ترومای جنوب استان همدان با ۲۲۰ تخت خدمات تخصصی فوق العاده ای را به بیماران ارائه می دهد.
این مقام مسئول با بیان این که کلیه خدمات پزشکی به صورت تخصصی در این بیمارستان ارائه میشود، افزود: تنها جراحی قلب در این بیمارستان انجام نمی شود.
میرزایی با اشاره به اینکه مرکز آنژیوگرافی ملایر دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و دستگاه های تخصصی آن خریداری شده است،گفت: در تلاش هستیم این مرکز در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه کلیه بیماران جنوب استان از شهرستانهای نهاوند و تویسرکان نیز برای درمان و انجام کارهای تخصصی بیمارستان امام حسین ملایر(ع) مراجعه میکنند، اظهار کرد: با کمک خیرین و حمایت دانشگاه علوم پزشکی همدان اتاق های عمل بیمارستان تعمیر ،تکمیل، بازسازی و تجهیز شده است و در حال حاضر تعداد اتاق های عمل به هشت اتاق ارتقا یافته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر هزینه انجام شده در زمینه افزایش تعداد اتاق های عمل بیمارستان امام حسین را ۱۱ میلیارد تومان در قالب دو پروژه عمرانی مهم اعلام کرد و افزود : کلیه تجهیزات اتاق های عمل به روز رسانی شده است.
میرزایی با بیان اینکه بخش تاسیسات بیمارستان امام حسین(ع) نیز نیاز به تعمیرات اساسی داشت، افزود: پیمانکار مشغول به کار شده و با صرف هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد تومان این پروژه نیز در دست اقدام است.
میرزایی خاطرنشان کرد: با کمک خیرین و مجمع خیرین سلامت، همراه سرا در بیمارستان امام حسین(ع) جانمایی و پیمانکاران مشخص شده و به زودی در قالب ۱۲ واحد احداث می شود، همچنین ۱۰ دستگاه پیشرفته دیالیز برای بیمارستان امام حسین (ع)خریداری شده است.
وی از احداث کتابخانه تخصصی با هزار جلد کتاب آموزشی در امام حسین ملایر خبر داد و گفت: بیمارستان های امام حسین(ع) و مهر ملایر، تبدیل به بیمارستانهای آموزشی میشود.
میرزایی با بیان اینکه بیمارستان مهر دارای ۱۲۸ تخت بوده و مرکز غربالگری سرطان نیز در آن شروع به کار کرده است، افزود: کلیه خدمات تخصصی، ماموگرافی ، آندوسکوپی و کولونوسکوپی و همچنین درمانگاه تخصصی دیابت در این بیمارستان به بیماران خدمات دهی می کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه ساختمان اورژانس بیمارستان مهر، به منظور خدمات دهی پیشرفته تر به بیماران، با کمک یک پزشک خیر، توسعه یافته و تکمیل شده است افزود: مرکز نازایی و ناباروری بیمارستان مهر نیز در حال راه اندازی است و در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری میرسد.
وی به فعالیت ۲۶ مرکز جامع سلامت، ۹۰ خانه بهداشت، ۱۰ پایگاه بهداشت، احداث ۲۷ ساختمان جدید مرکز بهداشت احداث و دو پایگاه فوریت های پزشکی در مسیر جاده جوزان و در شهر ملایر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۲ پایگاه فوریت پزشکی به بیماران و مردم در سوانح مختلف خدمات دهی می کنند.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم دانشکده پرستاری ملایر را ارتقا بدهیم، افزود : با پیگیری های انجام شده در سال آینده از طریق سازمان سنجش در چهار رشته پرستاری، بیهوشی، فوریت های پزشکی و کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس دانشجو پذیرش می کنیم.