انفجار تانکر حمل سوخت دو مجروح بر جای گذاشت

مدیرعامل سازمان آتشنشانی ملایر گفت: طی تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی ملایر، انفجار تانکر تریلر حمل سوخت در میدان تعاون ملایر اطلاع داده شد.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین؛ محمودرضا ملکی افزود: این حادثه هنگام فرز کاری بدنه تانکر خالی از سوخت، احتمالاً به دلیل انباشت گاز های قابل اشتعال در محفظه داخل تانکر و در پی آن انفجار با صدای مهیب بوده است.
وی با بیان اینکه بلافاصله دو تیم اطفاء و امدادونجات آتش نشانی ملایر به محل حادثه اعزام و اقدام به امداد رسانی کردند، اظهار کرد: متاسفانه این حادثه منجر به مجروح شدن دو نفر شد که حال یکی از آنان وخیم گزارش شده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی ملایر از تعمیرکاران درخواست کرد: قبل از جوشکاری و برشکاری مخازن آلوده به مواد قابل اشتعال حتماً نسبت به شستشو و تمیز کاری و تخلیه بخارات و گازهای موجود در مخزن اقدام کنند.