اجتماعی

ریزش آوار بر سر ۱۲ دستگاه خودرو در ملایر

فرماندار ملایر گفت: در پی بارش‌های سنگین برف طی چند روز اخیر به ویژه شب گذشته، سقف مجموعه پارکینگ مجتمع تعاونی مسکن نیروی انتظامی ملایر حوالی صبح امروز ریزش کرد.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین ؛ سلمان اسماعیلی چهارشنبه ۲۶ بهمن‌ماه در ستاد بحران شهرستان و بازدید از محل حادثه مجموعه پارکینگ مجتمع تعاونی مسکن نیروی انتظامی شهر ملایر، افزود: متاسفانه بر اثر ریزش سقف پارکینگ، ۱۲ دستگاه خودرو زیر آوار ماند.

وی با بیان اینکه در مراحل اولیه به سرعت ستاد بحران فوری شهرستان در محل تشکیل و خودروها از زیر آوار خارج شد، افزود: علت اصلی این حادثه ساخت نا ایمن پارکینگ بود که با ارزان‌ترین مصالح و نا ایمن‌ترین روش پارکینگی را احداث کردند که موجب بروز این حادثه شد.

فرماندار ملایر ادامه داد: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشت و به دلیل زیر آوار ماندن این خودروها، ده‌ها میلیون تومان ساکنان این مجتمع خسارت مالی وارد شد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: از شهروندان ملایری تقاضا داریم تمامی موارد ایمنی را رعایت کنند و در صورت مشاهده چنین موارد مشابهی را اعلام کنند تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار دیگری در شهر نباشیم.

وی افزود: در مرحله اولیه خودروها از زیر آوار خارج شد و اقدامات ایمنی بعدی از جمله تخریب پارکینگ‌های معیوب و هشدار و اطلاع‌رسانی به سایر پارکینگ‌های مشابه را در دستور کار قرار دادیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن