اجتماعی

بیش از ۱۴ درصد مدارس شهر ملایر تخریبی است

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه بیش از ۱۴ درصد مدارس شهر ملایر تخریبی است، گفت: هشت دبستان، سه مدرسه متوسطه اول و شش آموزشگاه متوسطه دوم از جمله این مدارس تخریبی و نیازمند بازسازی هستند.

به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین؛ مهدی عابدینی‌نیا در جلسه شورای آموزش و پرورش بیان کرد: ۳۶۰۵ دانش‌آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند که برخی از این مدارس معطل زلزله نیستند و با فرو ریختن سقف مدرسه اتفاق ناگواری رخ میدهد.

وی با بیان اینکه پنج مورد از این مدارس وضعیت بحرانی دارند، افزود: مدرسه سرگرد بیات، هنرستان تربیت، مدرسه شهید رجایی و شهید رجبی در اولویت تخریب هستند و باید به سرعت تخریب و بازسازی شوند.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه در این مدارس حجم بالایی از دانش‌آموزان مشغول به تحصیل هستند، یادآور شد: هنوز مدارس تخریبی روستاها احصا نشده که بدون شک تعداد مدارس تخریبی بیشتر از این آمار است.

عابدینی‌نیا ادامه داد: مدرسه روستای مانیزان با هفت دانش‌آموز نیز وضعیت مناسبی ندارد که طبق رایزینی‌های انجام شده، دانش‌آموزان به مکانی در خانه بهداشت روستا منتقل خواهند شد.

وی اظهار کرد: برای بازسازی هر مدرسه تخریبی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که اعتباری بالغ بر ۲۱۶ میلیارد تومان برای بازسازی ۱۸ مدرسه تخریبی ملایر برآورد شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر نیز گفت: مدارس تخریبی باید طبق اولویت در دستور کار قرار گیرد و در کمترین زمان ممکن بازسازی و مقاوم سازی شود.

حسین فارسی با تاکید بر اینکه برای بازسازی این مدارس از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز و نهادهای مربوطه به کار گرفته شود، افزود: در اسرع وقت جلسه مشترکی با مجمع خیران مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی مدارس استان، اوقاف و امور خیریه و سایر نهادهای اجرایی مرتبط گذاشته شود و نسبت به جابجایی دانش‌آموزان و تخریب این مدارس اقدام شود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر بیان کرد: با توجه به اینکه این مدارس هیچگونه مقاومتی در برابر حوادث طبیعی همچون زلزله ندارند، با اتخاذ تصمیمات درست و اقدام به موقع، می‌توان از خسارت‌های احتمالی جبران‌ناپذیر و حوادث تلخ در مدارس جلوگیری کرد.

فارسی تاکید کرد: علاوه بر مدارس شهر ملایر، باید مدارس تخریبی در سطح روستاهای این شهرستان نیز شناسایی شود تا با احتساب مدارس روستایی تصمیمات لازم برای بازسازی آنها طبق اولویت اتخاذ شود.

وی با اشاره به اینکه با احتساب مدارس روستایی، بیش از ۵۰ مدرسه در سطح این شهرستان قابل تخریب و بازسازی است، بر لزوم تحویل هرچه سریعتر مدرسه شهید سردار سلیمانی و جابجایی دانش‌آموزان به این مدرسه تاکید کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر با اشاره به فرارسیدن هفته تربیت اسلامی، افزود: با توجه به هجمه دشمنان به ویژه در اتفاقات اخیر و آسیب‌های ناشی از فضای مجازی، نیاز است برنامه‌های محتوایی خوبی در حوزه تربیت اسلامی برای دانش‌آموزان طراحی و اجرایی شود.

فارسی برگزاری یک یادواره شهید در هر مدرسه و محفل قرآنی در مدارس را قابل تقدیر دانست و بر لزوم ادامه‌دار بودن این برنامه‌ها تاکید کرد و گفت: شهدا و زندگینامه آنان باید برای دانش‌آموزان در تمامی مدارس و مراکز آموزشی به ویژه در هفته تربیت اسلامی، معرفی و تبیین شود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر یادآور شد: نامگذاری مدارس و مراکز آموزشی به نام شهدای والامقام و تغییر هنرستان شهید باقری و دهخدا به هنرستان نمونه دولتی، باید با تدابیر لازم انجام شود که نارضایتی ایجاد نشود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن