اجتماعی

خانه تکانی عید و نکات ایمنی

مدیر روبط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه ایام عید نوروز نزدیک است و یکی از سنت های عید انجام خانه تکانی است گفت: یک لحظه غفلت می تواند حوادث تلخی را به همراه داشته باشد و شیرینی سال نو را به کامشان تلخ ‌کند.
برق گرفتگی

علیرضا صارمی در گفت‌و گو با پایگاه خبری همدان آنلاین عنوان کرد: با اعلام اینکه در 10 ماهه امسال 9 نفر بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست داده اند افزود: برق‌گرفتگی یکی از حوادث رایج است. نظافت پریزها و لامپ‌های لوستر با دستمال خیس ممکن است باعث برق گرفتگی شود.

سقوط نتیجه پاک کردن شیشه

صارمی تصریح کرد: شیشه‌های خانه‌ همیشه یکی از معضلات بزرگ برای نظافت عید می باشد همشهریان محترم نکات ایمنی را باید در مورد رعایت کنند.
وی با اعلام اینکه در 10 ماهه امسال 65 نفر بر اثر سقوط از ارتفاع جانباخته اند گفت: گاهی پاک کردن قسمت بیرونی شیشه، یا قسمتی که مشرف به حیاط یا خیابان است و دست به انتهای شیشه نمی رسد خطر اصلی را رقم می‌زند.
مسمومیت با مواد تمیز‌کننده
مدیر روبط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان همدان گفت: مسمومیت یکی از رایج‌ترین حوادث تلخی است که در این روزها اتفاق می‌افتد آن هم مسمومیت با مواد شوینده، بخاری که از مخلوط کردن چند مایع شوینده بصورت همزمان متصاعد می‌شود دشمن چشم‌ها، ریه و پوست خواهد بود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن