گزارش مسمومیت در دو مدرسه دیگر استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: حال عمومی دانشآموزان خوب است.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین دکتر طهماسبی معاون درمان دانشگاه اظهار کرد: پیرو تماس با اورژانس مرکز فوریتهای پزشکی استان، در خصوص اعلام بروز علایم مسمومیت در جمعی از دانشآموزان در یکی از هنرستانهای دخترانه همدان و مدرسه دخترانه ای در ملایر با اعزام سریع تیم اورژانس انتقال مصدومین به مراکز درمانی در دقایق اولیه این رخداد صورت گرفت.
وی افزود: طی این حادثه، مجموعا ۴۹ نفر از این دو مدرسه به بیمارستانهای همدان و ملایر اعزام و تحت مداوا و درمان قرار گرفتند و خوشبختانه در حال حاضر، حال عمومی همه دانشآموزان خوب است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر بروز علایم مسمومیت در سایر مدارس استان مشاهده نشدهاست، ادامه داد: پس از حصول اطمینان از سلامت دانش آموزان و رفع کامل علایم مسمومیت ترخیص خواهند شد.