افزایش واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان ملایر

فرماندار ملایر گفت: در حوزه دانشبنیانها، ۱۰ واحد فناور در شهرستان ملایر طی سال ۱۴۰۰ به ۲۰ واحد فناور در سال ۱۴۰۱ رسید و تعداد شرکتهای دانشبنیان افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری همدان آنلاین سلمان اسماعیلی چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه در نشست شورای اداری ملایر، افزود: تحقق شعار سال مهار ورم و رشد تولید تکلیف همگانی است و در این رابطه طرح تحول اقتصادی ملایر گامی مهم در راستای تحقق شعار است.
وی با بیان اینکه مدیران متعصبانه برای تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب و شعار سال تلاش کنند، تصریح کرد: بیانات رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال جدید ، تکلیف مهم و اساسی همه مدیران دستگاههای اجرایی است.
اسماعیلی ادامه داد: اجرای طرح تحول اقتصادی ملایر مهمترین گام در برش شهرستانی برای لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحولخواهی و تحقق شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» است.
فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: مهمترین کار مدیران در رشد تولید و طرح تحول اقتصادی این است که مردم را وارد میدان اقتصاد کنند و مردم باید محور اصلی باشند.
وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی باید برای تحقق شعار سال و رشد تولید، از تنگنظریها دست بردارند، مانعتراشی نکنند، نگاه ملی داشته باشند و برای جلب اعتماد هر چه بیشتر مردم تلاش کنند.
این مقام مسئول افزود: برخی مدیران در سال گذشته خوش درخشیدند، اما برخی مدیران هیچ تحرک، ابتکار و نوآوری در حوزه کاری خود نداشتند و در همین راستا، تغییر مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان آغاز شده است.
وی اظهار کرد: بنا داریم در طرح تحول اقتصادی ملایر، با شناسایی ظرفیتهای اقتصادی شهرستان و برقراری ارتباط موثر بین فعالان اقتصادی و نیز حمایت همهجانبه از اقتصاد مردمی و بخش خصوصی، مسیری جدید پیش روی ملایر قرار دهیم.
اسماعیلی گفت: طبق این طرح، امکان مشارکت مردم از طریق یکی از سه روش مشارکت مالکان اراضی یا مستحدثات، مشارکت صاحبان ایده و طرحهای دانشبنیان، تولیدی و تحولآفرین و مشارکت صاحبان سرمایههای خرد یا کلان فراهم است.
وی با تاکید بر اینکه باید محیط امنی را برای مردم فراهم و طرح تحول اقتصادی در ملایر رقم بخورد، افزود: مدیران باید با مردم صادق باشند و وعدههایی که میدهند، صادقانه به آن عمل کنند و در پیگیری امور، نگاه تحولی داشته باشند.
فرماندار ملایر با بیان اینکه افزایش انضباط مالی در دستگاههای اجرایی شهرستان الزامی است، افزود: در کنار مسایل اقتصادی و معیشتی، نباید به مسایل فرهنگی بیتوجه باشیم، حجاب امروز از جمله موضوعات اصلی کشور است و دولت عقبنشینی در این زمینه ندارد.
اسماعیلی ادامه داد: در حوزه دانشبنیانها، ۱۰ واحد فناور در شهرستان ملایر طی سال ۱۴۰۰ به ۲۰ واحد فناور در سال ۱۴۰۱ رسید و تعداد شرکت دانشبنیان افزایش یافت.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۴ شغل در حوزه دانشبنیان در این شهرستان ایجاد و ۲۱۰ هزار دلار صادرات شرکتهای دانشبنیان انجام شد، اظهار کرد: در حوزه پروژههای عمرانی شش هزار میلیارد تومان پروژه در دست اجرا داریم و تخصیصها به خوبی انجام شده و ملایر به یک کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه نهضت ملی مسکن یکی از بزرگترین پروژههای در دست اقدام این شهرستان است که پیشرفت خوبی دارد، گفت: در حوزه اقتصادی هزاران میلیارد تومان طرح در دست اجرا داریم و بسیاری از واحدهای راکد به ویژه کیانوینسا و تبدیل آن به مرکز پرتودهی غرب کشور، به چرخه تولید بازگشتند.