برنامههای شورا برای همدان

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان از هوشمندسازی حمل و نقل و تنوع پلتفرم های پرداخت خرد شهروندی در همدان خبر داد.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان گفت: حل معضل ترافیک و مشکلات حمل و نقل به یک عزم جمعی در شورا تبدیل شده است.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه امسال خوشبختانه ستون فقرات بودجهای شهر همدان با ترافیکی بسته شده است اظهار کرد: در تاریخ شهرداری سابقه ندارد که این حجم از بودجه سالانه در حوزه حمل و نقل و ترافیک قرار گیرد و قدردان زحمات دستاندرکاران هستیم.
مهدی حیدری تاکید کرد: امسال حساسیت خاصی در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهر همدان ایجاد شده است و باید با همکاری هم کارها را پیش برد تا تحولی را در شهر شاهد باشیم و در همین رابطه هر درخواست و مصوبهای در راستای اصلاح و ساماندهی ترافیکی نیاز باشد، شورا به سرعت و با همدلی انجام میدهد.
حیدری با تاکید بر اینکه در نوسازی تاکسیهای فرسوده از تاکسیداران حمایت شود، عنوان کرد: به علت تعلل صورت گرفته در گذشته، امروز قیمت تاکسیها بالا رفته و تاکسیدار برای نوسازی خودروی باید حدودا ۱۰۰ میلیون تومان تامین کند که اغلب در توان نیست و باید از اعتبار تعیین شده حمایتهایی در قالب مثلا قرضالحسنه برای آنها دیده شود.
پیگیری اجرای طرح حمل و نقل سبک و انفرادی
وی با اشاره به پیگیری اجرای طرح حمل و نقل سبک و انفرادی نظیر دوچرخه و اسکوتر در رینگ مرکزی شهر همدان در جهت کاهش بار ترافیکی شهر بیان کرد: راهاندازی خطوط دوچرخه در بلوار ارم و پیادهراه اقدام خوبی خواهد بود و به نوعی شهر را زنده میکند و باعث ایجاد شور و نشاط خواهد شد.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان در ادامه بر لزوم رایزنی با شرکتهایی که خدمات اسکوتر را دارند تا بتوان این طرح را در شهر همدان راهاندازی کرد، تاکید کرد.
۲۰ دوربین ثبت تخلف در همدان نصب میشود
حیدری گفت: از اعتبار داخلی و ماده ۲۳ میتوان برای خرید دوربینهایی نظیر دوربین ثبت تخلف و پایش تصویری در شهر بهره برد.
وی با اشاره به اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی موجود برای خرید دوربینهای ثبت تخلف در همدان افزود: باید قرارداد خرید این ۲۰ دوربین را نهایی کرد و تعداد آنها را در سطح شهر به ۳۰ دوربین برسانیم.
حیدری با بیان اینکه تقریبا ۱۹ تقاطع چراغدار در شهر همدان وجود دارد که شرکتی اجرای طرح هوشمندسازی تقاطعها و زمانبندیهای چراغها را با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان تخمین زده است افزود: هوشمند کنترل ۷۰ تقاطع چراغ دار شهر اصفهان با مدیریت این شرکت بوده که استفاده از ظرفیت معابر کم تردد برای کمک به معابر پرتردد راهکار قابل توجه در حل مشکل ترافیکی از طریق این طرح است.
وی با اشاره به اینکه در اصفهان ۱۵ تقاطع نیز از طریق سامانه هوشمندسازی بومی اداره میشود گفت: همدان هم باید به این سمت حرکت کند، چرا که متاسفانه از بین کلان شهرها چراغهای سطح شهر دو کلان شهر هنوز هوشمند نشده که یکی همدان است.
وی با تاکید به اینکه امسال باید روی پروژه «بی آر تی» و هوشمندسازی ویژه کار کرد خاطرنشان کرد: در راستای نظارت هوایی نیز طرحی در حال آمادهسازی است چرا که بهرهمندی از این امکان اجتناب ناپذیر بوده و در جاهای مختلف مورد استفاده است.
فراهم کردن زیرساخت «بی آر تی» حرکت به سمت قطار شهری
حیدری با بیان اینکه فراهم کردن زیرساخت «بی آر تی» حرکت به سمت قطار شهری است عنوان کرد: هوشمندسازی تقاطعها کار اثرگذاری خواهد بود و میتوان آن موقع به خود بالید که بعد از سالها تقاطعهای این شهر هوشمند میشود.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه در حوزه هوشمندسازی تاکسی غیر از امکانات پرداخت، امکانات ویژه انتقال پیام شهروندی و آموزشی مدنظر است و حتی شرایط تبلیغات هم وجود دارد بیان کرد: با راهاندازی این طرح همدان را پیشرفتهترین شهر در این بخش خواهیم دید که حتی زیرساختی برای قیمتگذاری تاکسیهای شناور برای سالهای بعد میشود.