قهرمانی دونده فامنینی در مسابقات مسترز جهان

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان از قهرمانی دونده فامنینی در مسابقات دوومیدانی مسترز جهان خبر داد.
علی حقیقی در گفتوگو با پایگاه خبری همدانآنلاین، اظهار کرد: امیر طیبلی از شهرستان فامنین در مسابقات دوومیدانی مسترز جهان در ماده هزار و 500 متر در جایگاه اول قرار گرفت و عنوان قهرمانی را به دست آورد.
وی تصریح کرد: امیر طیبلی عضو تیم ملی ماراتن کشور در مسابقات دوومیدانی قهرمانی 2023 جهان در ماده سه هزار متر با رکورد هشت دقیقه و چهلوهشت ثانیه در جایگاه سوم و در ماده هزار و 500 متر که در سختترین و قویترین گروه جهان قرار داشت، موفق شد با کسب عنوان قهرمانی پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزار درآورد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان خاطرنشان کرد: این مسابقات در شهر تورن کشور لهستان با شرکت حدود هفت هزار ورزشکار از یکصد کشور جهان برگزار شد.
حقیقی در ادامه به موفقیت دیگر ورزشکار همدانی در آوردگاه آسیایی اشاره کرد و افزود: در بیستویکمین دوره مسابقات مچاندازی قهرمانی آسیا زهرا فضلعلی در رده معلولین و در وزن منفی 65 کیلوگرم به مدال نقره دست پیدا کرد.
وی با بیان اینکه بیستویکمین دوره مسابقات مچاندازی قهرمانی آسیا در شهر عجمان کشور امارات برگزار شد، عنوان کرد: در روز نخست این رقابتها نمایندگان کشورمان در ردههای معلولین و پیشکسوتان چپ دست به مصاف رقبای خود رفتند که حاصل تلاش آنها دو مدال طلا، چهار مدال نقره و دو مدال برنز بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان یادآور شد: در این رقابتها زهرا فضلعلی در رده معلولین و در وزن منفی 65 کیلوگرم به مدال نقره دست پیدا کرد.